Kotitreenaajan jumppasetti

154,45 €

Tai erämaksulla alk. 5,74 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kotitreenaajan jumppasetissä on kaikki mitä tarvitset monipuoliseen lihaskunto-, kehonhallinta- ja kehonhuoltoharjoitteluun kotona. Ja aivan lyömättömään hintaan!

Kahvakuulalla voi tehdä lukemattomia liikkeitä aina kiertoharjoittelusta rankkaan lihaskuntoon. Kahvakuulatreenaus vahvistaa erittäin tehokkaasti myös vartalon tukilihaksia. 

Nilkkapainot ovat kotitreenaajien klassikkoväline, jotka tehostavat erityisen hyvin pakaratreenejä. Niitä voi lisäksi pitää nilkoissa esimerkiksi siivotessa, jolloin tulee kuluttaneeksi enemmän energiaa huomaamattaan!

Kuminauhat ovat yksiä suosituimmista kotitreenivälineistä, sillä ne eivät vielä tilaa käytännössä lainkaan ja niillä saa erittäin hyvän tuntuman treenattaviin lihaksiin. Kotitreenaajan jumppasettiin kuuluu 4 kpl eri vahvuisia mini-kuminauhoja sekä yksi voimakuminauha. Kuminauhoilla voi tehdä koko vartalon treenin ja niillä pystyykin tehdä melkein kaikki samat liikkeet kuin esimerkiksi kuntosalilla. 

Kehonhuoltoa ja lämmittelyä varten jumppasetissä on pehmeä NBR-matto, jolla on mukava venytellä ja tehdä lihaskuntoharjoituksia. Jumppakeppi on erinomainen taukojumppailuun ja ylävartalon liikkuvuuden kehittämiseen. 90 cm pitkä EVA-pilatesrulla soveltuu täydellisesti rullaukseen kehonhuoltoon, ja pituutensa vuoksi sitä voi käyttää myös pilatesharjoituksissa, kuten rinnan avauksessa selinmakuulla.

Tässä lyhyt kuntopiiri kotitreenaajan jumppasetillä - katso video ja tee mukana! Kotitreenaajan taukojumppasettiin kuuluvat seuraavat tuotteet (OVH yli 150€!!!):

Vastuskuminauhapaketti Mini (4 kpl), SportVida
Voimakuminauha, FitNord (Kevyt (punainen))
Nilkka- / Rannepainot 2 x 2 kg, FitNord
Jumppakeppi / Venyttelykeppi, puinen
Kahvakuula 8 kg, pinnoitettu, FitNord
Pilates-rulla, pitkä EVA-premium 15 x 90 cm (Foam Roller), FitNord
Jumppamatto NBR 1 cm, SportVida (Musta)

Tilaa nyt erittäin monipuolinen ja kattava treenisetti kotitreenaamiseen törkeän edulliseen hintaan!
 

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 154,45 €