KL Sport urheiluvälineet Kuntokaupan valikoimaan

Kuntokauppa.fi laajentaa valikoimaansa KL-Sportin maahantuomiin kuntoilu- ja urheiluvälineisiin. KL Sport on perinteikäs tukkuliike, joka edustaa useita tuotemerkkejä.
KL Sportin tuotteet löydät palloilu- ja joukkuelajit sekä yleisurheilu tuotekategorioista. Uusina lajeina valikoimassamme ovat mm. jalkapallo, koripallo, lentopallo, jääkiekko, jääpallo, kaukalopallo ja salibandy. Yleisurheiluväline kategoriasta löydät Polanik, Nelco ja Wiese -tuotemerkkien välineet. Uutena tuotekategoriana lisäksi urheilutuet, josta löydät LP Support nilkka-, polvi-, ranne- ja selkätuet ehkäisemään ja lievittämään urheiluvammoja.

Monet KL Sportin tuotteista sopivat erityisesti kouluille ja urheiluseuroille. Tuotteita löytyy eri ikäryhmille harjoitus- ja kilpakäyttöön. KL Sportin laajaa valikoimaa laajennetaan verkkokaupan valikoimaan jatkossa vielä laajemmin, joten mikäli jotain tuotetta ei vielä verkkokauppamme valikoimasta löydy, kysy ihmeessä saatavuutta asiakaspalvelustamme.

KL Sport edustuksen myötä saat meiltä yhtä laajamman valikoiman kuntoilu- ja urheiluvälineitä järkevään hintaa. Palvelemme jatkossakin tuotesuositus ja -kysymys asioissa asiantuntevasti ja ammattitaidolla, joten olehan yhteydessä!
« Uutisarkisto