Käytetyt kuntosalilaitteet

Kuntokaupan Outletista löydät parhaat diilit käytetyistä kuntosalilaitteista! Myynnissä olevat käytetyt kuntosalilaitteet ovat hyväkuntoisia esittely- ja palautuslaitteita, jotka on tarkistettu ja huollettu. Kuntokaupalta voit siis turvallisesti hankkia vähän käytetyn kuntosalilaitteen huomattavasti tavallista edullisimmin hinnoin!

Useimmat käytetyistä kuntosalilaitteista ovat valmiiksi kasattuja. Kasatun kuntosalilaitteen rahtikustannukset ovat tavallista korkeammat, joten parhaan edun ostoksellesi saat noutamalla sen suoraan myymälästämme. Tilaa heti verkkokaupasta, niin varaamme tuotteen sinulle!

Esittelymallien ja palautustuotteiden takuuaika saattaa poiketa uuden tuotteen takuuajasta. Takuuaika lukee tuotesivulla. Lisää tietoa laitteesta sekä mahdollisista toimitustavoista saat tuotekuvauksesta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Käytetyt kuntosalilaitteet ovat yksittäiskappaleita, joten toimi nopeasti! Mikäli käytetyissä kuntosalilaitteissa ei tällä hetkellä ole juuri sinulle sopivaa mallia, Kuntokaupalta löydät laajan valikoiman uusia kuntosalilaitteita edullisin hinnoin.

Tutustu valikoimaan ja tilaa hyväkuntoinen käytetty kuntosalilaite edullisesti Kuntokaupalta!