KAUPALLISET KUNTOSALIT

Hyvin suunniteltu kuntosali on oikein mitoitettu, tehokas ja toiminnallinen

Käyttäjien tarpeiden mukaan suunniteltu ja toteutettu kuntosali on hyvin mitoitettu, jolloin se kestää aikaa ja käyttöä. Kun laitteet ja muu varustelu valitaan vaaditun käyttöasteen ja vaatimusten pohjalta eikä väärän oletuksen pohjalta, voi hyvän suunnittelun myötä säästää paitsi aikaa, myös rahaa.

Hyödynnä ammattitaitoista ja maksutonta suunnittelupalveluamme monipuolisen kuntosalin suunnittelun suhteen. Kuntokaupalta saat yhden katon alta suunnitelman sekä kokonaisvaltaisen tarjouksen laajasta valikoimastamme.


Vältä neljä yleisintä virhettä kuntosalin suunnittelussa avullamme:

  • Kuntosali ei täytä kaikkien käyttäjien vaatimuksia: neliöt ovat rajoitetut ja kaikkia halutaan palvella monipuolisesti, mutta suunnittelussa ei huomioida kaikkien käyttäjien tarpeita riittävän hyvin.
  • Turvallisuuden laiminlyönti: esimerkiksi cross training -ympäristöön vaaditut turvaetäisyydet unohdetaan suunnitteluvaiheessa ja turvallisuus vaarantuu useamman harjoitellessa samanaikaisesti.
  • Väärin mitoitetut laitteet. Kaupallisen kuntosalin laitteiden tulee kestää jatkuvaa käyttöä vuodesta toiseen. Laadukkaan ammattikäyttöön suunnitellun kuntolaiteen elinkaarikustannus on usein pienempi, korkeammasta hankintahinnasta huolimatta.
  • Yksipuoliset harjoittelumahdollisuudet: valitaan liian samankaltaisia laitteita tai laitteita jotka harjoittavat vain muutamaa lihasryhmää.
  • Oikein mitoitettu kuntosali palvelee käyttäjiensä tarpeita ja tuo lisäarvoa toimintaasi. Suunnittelit kuntosalia joko taloyhtiöön, yritykseen, hyvinvointikeskukseen tai vaikkapa hotelliin, kerro asiantuntijoillemme alustavista ideoistasi ja tarpeistasi, niin teemme tilaan ja pohjasuunnitelmaasi sopivan ehdotuksen budjettisi mukaan.

Tiesitkö: saat Kuntokaupalta kuntosalin suunnitelun lisäksi myös asennuspalvelun  

Mitä minun pitää tietää ennen yhteydenottoa?

Suunnittelu lähtee liikkeelle tilan fyysisistä rajoitteista eli mitoista. Toimita meille mitat tai pohjakuva tilasta ja kuvaile, minkälaiseen käyttöön kuntosalia ollaan suunnittelemassa. Räätälöimme sinulle suunnitelman ja tarjouksen kuntosalin varustuksesta. Ota halutessasi kuvia tilasta, jotta suunnittelijamme hahmottaa tilan mahdollisuudet ja haasteet, kuten mm. kiinteät elementit eli lämmityspatterit, ikkunat, putket ja koteloinnit.

Toteutamme kuntosaleja ympäri Suomea ja mikäli olet suunnittelussa alkumetreillä tai jo pitkällä, hiotaan yhdessä sinulle toiminnallinen kuntosali vuosien ammattitaidollamme. Soita yritysmyyntiimme 044-3555097 tai lähetä sähköpostia yritysmyynti@kuntokauppa.fi ja laitetaan suunnittelu alkuun!

Lue lisää referenssikohteestamme: Ammattisali FitNord-pakkalaitteilla Ranualle

Järjestys: