**VALMIIKSI KOOTTU** FitNord Sprint 300 Juoksumatto

1399,00 € 1999,00 €

Tai erämaksulla alk. 51,96 €/kk

ALE 30 % Voimassa ma 4.7. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässäLähes käyttämätön asiakaspalautus. Tuote on testattu, tarkastettu ja toimivaksi todettu. Tuotteesta löytyy pientä käytönjälkeä. Myydään valmiiksi kasattuna ja noutona Tampereen tai Vantaan myymälästä.

Juoksumatto, FitNord Sprint 300 on loistavilla ominaisuuksilla varustettu juoksumatto tehokkaaseen kotikäyttöön. FitNord Sprint 300 -juoksumatossa et maksa turhasta, sillä sen hinta-laatusuhde on uskomaton.

FitNord Sprint 300 juoksumatossa yhdistyvät erittäin tehokas moottori ja vankka rakenne. Juoksumaton 2,5 hevosvoiman jatkuvatehoinen moottori on välityksiltään jaksotettu erityisen hyvin, jolloin matolla onnistuu niin kävely kuin kunnon juoksuharjoitteet. Juoksumaton rakenteen laadusta kertoo kotikäyttöön erityisen suuri painorajoitus, maton maksimikäyttäjäpaino onkin 150 kiloa.

Juoksumaton juoksualusta on iskunvaimennettu niin että alusta on sopivan jämäkkä, mutta ottaa silti jalan hyvin vastaan. Sprint 300 -juoksumaton juoksuala on suuri 52*141 cm, tällöin juoksumatolla on mukava juosta kun ei tarvitse pelätä astuvan ohi matosta. Juoksumatto on täysin kokoontaitettavissa, jolloin tilaa säästyy, kun mattoa ei käytetä.

FitNord juoksumaton näyttöpaneeli on suuri ja helppokäyttöinen. Näyttöpaneelista näet yhdellä vilkaisulla kaikki tarpeellisen treenistäsi ja sinulla on mahdollisuus käyttää pikavalitsimia juoksunopeudella sekä kaltevuudelle. FitNord Sprint 300 on todella hyvä yhdistelmä tyylikkyyttä, jämerää rakennetta ja vetävää moottoria. Jos haluat lisätietoa FitNord Sprint 300 -juoksumatosta, käy lukemassa laitetestimme Kuntoblogista

Valitse Fitnord Sprint 300 -juoksumatto jos etsit juoksumattoa, jossa on:

1) Vahva kotikäyttöön soveltuva DC-moottori
2) Jämäkkä, mutta hyvin askeleita vastaanottava juoksualusta
3) Jämerä rakenne ja tyylikäs muotoilu
4) Erittäin edullinen hinta laatuun ja ominaisuuksiin nähden

Sprint 300 -juoksumaton esittelyvideo: Takuu kotikäytössä on 24 kk, joka alkaa ostopäivästä. FitNord-juoksumatoilla on koko valtakunnan laajuinen huoltoverkosto vuosien kokemuksella.

Yhteisökäyttöön ja vaativaan kotikäyttöön suosittelemme FitNord Sprint 500 -juoksumattoa, jossa on huoltovapaa kestovahattu juoksumatto, pitkäikäinen AC-moottori, leveä juoksualusta sekä yhteisötakuu.

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: