Kaira Kelluntamatto 150 x 200 cm

165,00 €

Tai erämaksulla alk. 6,13 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

**HUOM! Kuva suuntaa antava, väri musta.**

Kaira Kelluntamatto on täydellinen hankinta kiireettömiin kesäpäiviin rannalla tai altaalla!


Kaira kelluntamatto kannattelee sinua ja kaveriasi kevyesti eikä se tarvitse minkäänlaisia apuvälineitä kelluakseen. Suuri, 150 x 200 cm kelluntamatto soveltuu kaikenlaisiin vesileikkeihin. Se sopii auringonottoon tai voit vaikka kalastaa sen päältä - käyttötapoja on lukuisia!

Kaira kelluntamatto sopii käytettäväksi järvissä, merissä ja altaissa. Kelluntamaton käyttöalueella veden tulisi olla syvyydeltään 2-3 metriä. Kelluntamaton materiaali on miellyttävän pehmeää umpisolumuovia, joka ei sisällä pvc:tä tai ftalaatteja.

Kaira Kelluntamatto on tarkoitettu ainoastaan virkistyskäyttöön, eikä se sovellu uimaopetukseen. Matossa ei ole ohjaus- tai jarrutusmahdollisuutta, eikä sitä saa hinata tai työntää moottoriajoneuvolla. Varmistathan, että kelluntamaton käyttöalueella ei ole veneliikennettä. Varmistathan myös, ettet jätä lasta ilman valvontaa kelluntamatolle.

Suoraa UV-säteilyä kannattaa välttää, jotta kelluntamatto pysyy hyväkuntoisena mahdollisimman kauan. Käytön loputtua pyyhi tuote ja anna sen kuivua. Säilytä Kaira kelluntamattoa kuivassa tilassa, auringolta suojattuna. Kaira kelluntamatto on valmistettu Suomessa.

Ominaisuudet:
  • Materiaali: Pehmeää umpisolumuovia
  • Mitat: 150 x 200 x 3,5 cm
  • Kantavuus: 130 kg
  • Ei sisällä pvc:tä tai ftalaatteja.
  • Valmistettu Suomessa
Ota kaikki irti leppoisista rantapäivistä ja tilaa Kaira Kelluntamatto 150 x 200 cm Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 165,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: