Reebok Titanium TT 3.0 Juoksumatto

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
2850,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 118,75 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Reebokin kuntoilulaitemalliston lippulaivamalli Titanium TT 3.0 on juoksumatto, jossa on paljon ominaisuuksia.

Olemme kirjoittaneet Reebok Titanium TT 3.0 -juoksumatosta myös testausartikkelin blogiimme, joten voit lukea sen täältä.

Tehokas moottori, paksu matto sekä massiivinen, mutta joustava runko tarjoavat alustan aktiiviselle juoksijalle. Laitteen erikoisuutena ja etuna kilpaileviin juoksumattoihin on siitä löytyvä Bluetooth-vastaanotin, jonka avulla pystyt käyttämään laitetta yhdessä Run On Earth-sovelluksen kanssa (iOS ja Android). Juoksumaton yhdistäminen sovelluksen tarjoamiin harjoitusmahdollisuuksiin antaa kuntoiluun täysin uuden ulottuvuuden.

Suorituskyky

Titanium TT 3.0 juokumatossa on 3 hevosvoiman moottori, joka tuottaa tehoa juoksuun ja kävelyyn 1-20 km / h nopeusalueelle. Alusta on valmistettu MDF-levystä ja sitä kiertää 2,5 mm paksu matto. Juoksukulmaa pystyy säätämään 16:sta eri tasoon. Juoksualustassa on joustava iskunvaimennus, joten laite soveltuu erityisesti juoksijalle joka pitää keskipehmeästä juoksualustasta. Laite on mitoitettu maksimissaan 145 kg käyttäjäpainolle, joten se soveltuu hyvin myös isommalle kuntoilijalle kävelyyn.

Käytettävyys ja ominaisuudet

Reebokin Titanium TT 3.0 juoksumatto on täynnä mitä erilaisempia ominaisuuksia. Siirrettävyys on huomioitu kokoontaitettavuudella ja siirtopyörillä. Kokoon taitto tapahtuu rungon alaosaan tuodusta kytkimestä, jonka painaminen tapahtuu helposti jalalla. Soft-drop järjestelmä laskee maton hiljalleen alas, jolloin alta ehtii hyvin pois.

Juoksumatossa on 7 tuuman LCD-näyttö, jolta voit seurata montaa eri toimintoa samanaikaisesti. Selkeät pikapainikkeet antavat mahdollisuuden nopeaan käytettävyyteen, kun halutaan päästä juoksemaan nopeasti ilman sen kummempia harjoitusohjelmia ja -tavoitteita. Isot mukitelineet, kännykkä alusta, mp3-soitin ja tuuletin ovat mukava lisä ja antavat harjoitteluun mielekkyyttä.
Laitteen kattavan harjoitusohjelmiston lisäksi, lisätekemistä saa yhdistämällä laitteen Bluetooth-yhteydellä älypuhelimeen tai tablet-tietokoneeseen. Run On Earth-sovellus antaa mahdollisuuden tehdä juoksuharjoitusta virtuaalisesti esim. Rooman kaduilla. Käytännössä reitin valinta onnistuu minne tahansa, jossa Googlen-kartta palvelu on kuvannut katuja, koska Run On Earth-käyttää Googlen Maps-palvelun karttoja ja katunäkymiä. Toimiakseen kunnolla, sovellus vaatii sujuvan internet yhteyden.

Reebok Titanium TT 3.0 on juoksumatto, jossa perusominaisuudet ovat kunnossa. Laite sopii erityisesti aktiiviselle juoksijalle, joka arvostaa juoksumatolta vaadittavien hyvien perusominaisuuksien lisäksi tyylikästä ulkonäköä ja mahdollisuutta yhdistää kuntoilulaite modernilla tavalla viihdetekniikkaan.

Mikäli olet erityisesti Googlen karttaohjelmia hyödyntävää juoksumattoa vailla, tilaa Titanium TT 3.0 juoksumatto!- Moottori: 3 hv (DC)
- Maton paksuus: 2,5 mm
- Nopeus: 1-20 km / h
- Kulmansäätö: 16 tasoa
- Juoksualustan materiaali: MDF
- Juoksuala: 150 x 50 cm
- Käyttäjäprofiili
- Iskunvaimennus
- Sisäänrakennettu sykevastaanotin - 5 kHz analoginen - lisävaruste tilattavissa erikseen
- Käsipulssinmittaus
- MP3-soitin ja sisäänrakennetut kaiuttimet
- Tablet-teline
- Bluetooth
- Tuuletin
- Maksimi käyttäjäpaino: 145 kg

Koko:
- Mitat kasattuna: 192 x 87 x 139 cm

- Pakkauksen mitat: 201 x 95 x 38 cm
- Pakkauksen paino: 113 kg

Takuu 2 vuotta kotikäytössä.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.