inSPORTline Dugles II Hierontatuoli

1999,90 €

Tai osamaksulla alk 83,33 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Ovatko lihaksesi jumissa huonosti nukutun yön jälkeen tai kaipaisitko pehmeää ja tehokasta hierontaa treenistä kipeytyneille lihaksille?

Hierontatuoli inSPORTline Dugles II tarjoaa monia toimintoja ja hierontatiloja - silkkaa maksimaalista mukavuutta! Siinä on korkealaatuisesta synteettisestä nahasta valmistettu verhoilu, joka on kuin aitoon nahkaan verrattavissa. Hierontatuolissa on kiinteä runko, jonka painoraja on 120 kg. Synteettisen nahan tärkein etu on sen helppo huoltaminen, joka täten takaa pitkän käyttöiän. 28 hierontaturvatyynystä ja 7 hierontapäästä koostuva hierontajärjestelmä on niin hienostunut, että sinusta tuntuu kuin saisit todellisen hieronnan. inSPORTline Dugles II hierontatuolissa on toiminto, joka tunnistaa automaattisesti olkapääsi. Tämä toiminto aktivoituu automaattisesti muutama sekunti ennen hierontaa, säätämällä itse sen hierontatyynyt ja päät optimaaliseen asentoon sinun hartioiden todellisen asennon mukaan.

Meditatiivinen hierontakokemus
inSPORTline Dugles II voi tarjota koko kehon hieronnan tai vain kohdennetun alueen hieronnan. Voit valita viidestä hierontatyypistä, mukaan lukien suosikkitekniikat, kuten shiatsu. Nämä hierontatilat ovat käytettävissä kaikissa yksittäisissä ohjelmissa. "Zero Gravity" -tila on myös erittäin rentouttava ja meditatiivinen hierontatoiminto, jossa tuoli saavuttaa samanlaisen aseman kuin kiertoradalta lähtevä raketti, jolloin kehon paine ja jännitys poistuu kehostasi. Jos mikään näistä jo mainituista ohjelmista ei vastaa tarpeitasi, voit luoda ja tallentaa omat henkilökohtaiset asetuksesi. Maksimaalisen mukavuuden ja parhaan hierontakokemuksen saavuttamiseksi inSPORTline Dugles II hierontatuolilla voit säätää sekä nopeutta että voimakkuutta.

Korkealaatuiset hierontaohjelmat
Hierontatuoli inSPORTline Dugles II tarjoaa paitsi korkealaatuisia hierontaohjelmia, mutta myös muita hyödyllisiä toimintoja, kuten automaattisen lämmitystoiminnon, joka käyttää hiilikuitua lämmön siirtämiseen infrapunalämmityslähteestä. Tuoli voidaan lämmittää 40°C-50° C, mikä on optimaalinen lämpötila ihmiskehon lämmittämiseen.
 
Laitetta ei ole tarkoitettu lihasten tai muiden sairauksien hoitoon. Tämä ei ole lääkinnällinen laite.
 
Hierontatuolin inSPORTline Dugles II avulla voit rentoutua urheilun, rankan työpäivän jälkeen tai muuten vain rauhoittua meditoinnin lomassa, täysin omassa rauhassa! Nyt Kuntokaupalta.

Tekniset tiedot

Ohjelmat ja toiminnot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: