inSPORTline AeroHike Juoksumatto

2499,00 €

Tai erämaksulla alk. 92,81 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
inSPORTline AeroHike Juoksumatto tarjoaa mahdollisuuden kohottaa kuntoa ja liikkua samalla, kun työskentelet tietokoneella. AeroHike on korkealaatuinen ja jykevä juoksumatto, jolla onnistuu niin rauhallinen kävely työskennellessä, juokseminen kuin jyrkkä ylämäkitreenikin. Mukana tulevalle puiselle työpöydälle mahtuu läppäri varusteineen työskentelyä tai viihdettä varten.

Treeniä kävellen, juosten tai ylämäkeen

inSPORTline AeroHike -juoksumattoa on mahdollista käyttää kolmella eri tavalla; kävelyyn, juoksuun tai ylämäkikävelyyn. Maksiminopeus juoksuun on 12 km/h, jolloin kallistuskulmaa voidaan säätää 15 eri tasoon. Kävelyvauhdin maksiminopeus on 6 km/h tunnissa, mutta tällöin kallistuskulman tasoja on huimat 40. Kallistuskulma voidaan tällöin säätää erittäin jyrkkään 31 % kulmaan äärimmäisen tehokasta treeniä varten.

Turvallinen ja helppo käyttää

inSPORTline AeroHikessa on panostettu käyttöturvallisuuteen ja monipuolisiin treeniohjelmiin. Miellyttävän tuntuiset käsikahvat helpottavat tasapainossa pysymistä erityisesti ylämäkikävelyssä. Juoksualustan koko on 132 x 51 cm, mikä tekee siitä turvallisen ja miellyttävän kovemmassakin vauhdissa. Runko on erittäin tukeva ja kestää jopa 140 kg käyttäjäpainon.

AeroHike:n näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen. Valmiita harjoitusohjelmia on 12, lisäksi löytyy 3 käyttäjäkohtaista ohjelmaa sekä HRC-ohjelma. Käsikahvoissa on sykesensorien lisäksi säätöpainikkeet vauhdille ja kaltevuudelle. Laitteen siirtäminen on helppoa neljän kuljetuspyörän ansiosta.

Ominaisuudet:

  • Monikäyttöinen juoksumatto puisella työpöydällä
  • Kävely-, juoksu- ja ylämäkitilat
  • Kahvat tarjoavat paremman tuen ylämäkeen kävellessä
  • Sykevyön vastaanotin
  • 4 siirtopyörää
  • USB-portin avulla voit ladata puhelinta tai tablettia
  • HRC-ohjelma: kone säätää vastuksen automaattisesti pitääkseen käyttäjän optimaalisella sykealueella
  • Näytössä näkyy: aika, nopeus, kaltevuus, etäisyys, kalorit, syke, vaiheiden määrä
inSPORTline AeroHike on paitsi tietokoneella työskentelevän kuntoilijan unelma, myös huippulaadukas juoksumatto monipuoliseen käyttöön erittäin jyrkällä nousukulmalla. Tilaa nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: