Haetaan nettikaupan myyjää, markkinoijaa ja asiakaspalvelijaa

Onko intohimosi tyytyväinen asiakas? Innostaako asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi kuntoilun ja hyvinvoinnin parissa?


Kuntokauppa.fi hakee kasvavaan tiimiinsä asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen.

Kuntokauppa.fi on kasvava kuntoiluvälineiden verkkokauppa, jonka toiminnasta vastaa Jymir Oy. Lisäksi konserniin kuuluu tytäryhtiönä infrapunasaunoja maahantuova Saunatar Finland Oy Ltd sekä suomalaisia design-kuntoiluvälineitä valmistava FitWood Oy. Toimitilat sijaitsevat Tampereen Tesomalla osoitteessa Kohmankaari 3.

Haemme yritykseemme pääasiassa nettikaupan asiakaspalvelun ja myynnin osaajaa. Koska kyseessä on nettikauppa, tietenkin arvostamme myös nettimarkkinoinnin (SEM) ja hakukoneoptimoinnin (SEO) osaamista. Toimit asiakaspalvelun sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena suunnitellen ja toteuttaen sitä yrityksen johdon alaisuudessa.

Voit olla joko valmis ammattilainen tai vasta valmistumassa oleva liiketalouden opiskelija, joka ajetaan sisään toimenkuvaan harjoittelun tai opinnäytetyön kautta. Omaat myynti- ja asiakaspalveluhenkisen asenteen ja tavoitteenasi on tyytyväinen asiakas. Ymmärrät kannattavan liiketoiminnan perusteet, mikä antaa pohjan tuloksia tuovalle kustannustehokkaalle myynnille ja markkinoinnille. Arvostamme, jos olet kirjallisilta ja atk-taidoiltasi lahjakas. Hyödyllistä on myös, jos osaat käsitellä kuvaa ja liikkuvaa kuvaa. Sinulla on kykyä itsenäiseen työhön sekä oma-aloitteisuutta, taitoa ja tahtoa tarttua tarpeen mukaan pienen yrityksen tehtäviin myös oman vastuualueesi ulkopuolelta.

Tehtävään vaadittavan osaamisen lisäksi arvostamme yrittäjähenkisyyttä ja kielitaitoa. Vaativissa tilanteissa asetat yrityksen ja "joukkueen" edun oman etusi edelle. Koska yrityksemme on pieni ja kasvuhakuinen, tehtävässä on mahdollista edetä yrityksen kasvutarinan myötä. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli olet kuntoilun saralla aktiivisesti harrastunut tai ainakin ala on sinulle entuudestaan tuttu.

Työ on mahdollista aloittaa heti tai joustavasti kevään ja kesän aikana. Mahdollisen harjoittelun ajalta on neuvoteltavissa pieni palkkaus. Lähetäthän hakemuksesi 30.4.2016 mennessä palkkatoiveen sekä toivotun aloitusajankohdan kanssa. Jos olet etsimämme loistotyyppi, laita heti hakemusta tulemaan!

Hakemukset: matias.kukkonen@kuntokauppa.fi otsikolla "Rekry".
« Uutisarkisto