Gymstick Vapor Bike 10.0 Kuntopyörä

1599,00 €

Tai erämaksulla alk. 59,38 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Gymstick Vapor Bike 10.0 on kaupallisen tason itsegeneroiva kuntopyörä kuntosaleille ja kuntokeskuksiin. Laitteessa on oma generaattori ja se ei tarvitse erillistä virtalähdettä, joten laite on vapaasti sijoiteltavissa.

Sulavalinjainen Gymstick Vapor 10.0 kuntopyörä tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn sekä monipuoliset harjoitusohjelmat vaativaan käyttöön oli se sitten kotona tai kuntosalilla. Magneettivastus on hiljainen käytössä ja tarjoaa hyvän tuntuman suurillakin vastuksilla. 
 

Näytön ominaisuudet
Gymstick Vapor 10.0 kuntopyörässä on helppokäyttöinen Led Matrix näyttö, josta on helppo seurata harjoittelulle oleellisia tietoja kuten nopeutta, sykettä, matkaa, aikaa, kaloreita, polkimen kierrosnopeutta sekä watteja. Lisäksi monipuoliset harjoitteluohjelmat tuovat lisää motivaatiota harjoitteluun ja tekevät harjoittelusta tavoitteellisempaa.

Sykevastaanottimen avulla voit myös käyttää omaa sykevyötä tarkempaa sykkeenmittausta varten.

Ergonominen runko
Laitteessa on erittäin tukeva runko ja siinä on selkeä käyttöliittymä. 16 vastustasoa tarjoaa helpon lähestymisen kuntopyöräilyyn aloittelijoille sekä antaa tarpeeksi vastusta kokeneemmille pyöräilijöille. Vahva runko mahdollistaa intensiivisen harjoittelun sekä tekee harjoittelusta turvallista.

Pyörässä on poikkeuksellisen ergonominen ohjaustanko, jonka avulla pystyt itse päättämään haluatko pystymallisen ajoasennon vai kilpapyörämäisen makaavan ajoasennon. Ohjaustangossa on kyynärpääpaikat, jonka päällä voit lepuuttaa käsiä ja ylävartaloa keskittyen pelkästään polkemiseen. Sykesensori ja laitteen säädöt on asennettu korkealle ohjaustankoon, joten ajoasentoa ei tarvitse vaihtaa sykkeen mittausta tai laitteen säätämistä varten.
 

Tekniset ominaisuudet:
- Magneettivastus, 16 vastustasoa
- 12 harjoitusohjelmaa
- Itsegeneroiva - tuote ei tarvitse verkkovirtaa
- 7 kg vauhtipyörä
- Maksimi käyttäjäpaino 140 kg
- LED näyttö: aika, matka, kalorit, watit, nopeus, syke, RPM, palautuminen.
- Sykevastaanotin
- Sykesensorit kahvoissa
- Koko: 105 x 56 x 152 cm
- Paino: 45 kg
- Takuu kotikäytössä: runko 3v , muut osat 1v

Tilaa nyt korkealaatuinen Gymstick Vapor Bike 10.0 monipuolisilla harjoitusohjelmilla kovaan käyttöön Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.