Gymstick Diamond Run 7.0 Juoksumatto

1799,00 €

Tai erämaksulla alk. 66,81 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Gymstick Diamond Run 7.0 Juoksumatto on aktiivijuoksijan valinta kotikäyttöön. Juoksunopeuden ja -kaltevuuden säätö on helppoa kahvoissa olevien pikanäppäimien ansiosta. Harjoitteluasi seuraat selkeältä ja suurikokoiselta kymmenen tuuman LCD-näytöltä. Juoksualusta on erikoisiskuvaimennettu ja sitä myötä jalkaystävällinen. Laaja 150 cm x 51 cm juoksualusta tuo turvallisuutta treeneihin.

Juoksunopeutta on mahdollista säätää 1-20 km/h välillä, joten vauhtia riittää esimerkiksi myös aktiivisempaan intervalliharjoitteluun. Matto on mahdollista asettaa 0-15 prosentin kaltevuustasoon pikanäppäimistä tai näyttöpaneelista. Matto on kokoontaittuva, joten se on helppo säilöä myös kotioloissa. Laitteen suositeltu maksimikäyttäjäpaino on 130 kiloa.

Moottorin teho 2,5 hevosvoimaa riittää hyvin aktiiviseen juoksuun sekä moottoria enemmän kuormittavaan kävelyyn kotikäytössä. Samasta hintaluokasta suosittelemme tutustumista myös FitNord Sprint 300 -juoksumattoon. Huoltovapaata juoksualustaa sekä AC-moottoria kaipaavalle suosittelemme FitNord Sprint 500 -juoksumattoa.

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: