Fringe Sport Kyykkyteline leuanvetotangolla **TOIMITUS 30.6. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

299,00 € 399,00 €

Tai osamaksulla alk 12,46 €/kk

ALE 25 % 21.6.2021 saakka
HUOM! Toimitus 30.6.2021 saapuvasta erästä
Fringe Sport Kyykkyteline leuanvetotangolla on kompakti treenipaketti kotiin kuin kotiin!

Tässä huippulaatuisessa ja tilaa säästävässä, hinta-laatusuhteeltaan täydellisessä Fringe Sport Kyykkyteline ja leuanvetotanko-kombossa yhdistyy tärkeimmät pointit kunnon lihastreeniin ja tekeekin siitä siksi kompaktin treenipaketin.

Levytangonpidikkeet voi asettaa lähes mihin kohtaan tahansa telinettä, aivan alhaalta ylös asti. Näin ollen telinettä voi käyttää myös penkkipunnerrustelineenä. Kyykkytelineeseen soveltuvat kaikki standardi kokoiset levytangot ja 50 mm levypainot. Kyykkyräkissä on levypainoille tarkoitetut tapit, joissa voit säilyttää levypainoja visuaalisen näön vuoksi, mutta näillä saat myös lisää vakautta häkkiin. Telineen saa myös kiinnitettyä lattiaan jos haluat, mutta sen on todettu toimivan hyvin ilman lattiakiinnityksiäkin.

Tyylikäs ulkonäkö

Kestävä ja miellyttävän tuntuinen pintamateriaali toimii tässä mattamustana jauhemaalipinnoitteena. Myös j-koukuissa musta tyylikäs jauhemaali. Jämäkkä kyykkyteline on rakennettu 2,7mm paksusta teräsputkesta ja UHMW-muovista palkin pinnan suojaamiseksi.

Raskaan sarjan voimakeskus

Fringe Sport räkki soveltuu erinomaisesti raskaampiin kyykky- ja penkkipunnerrustreeneihin, sillä se on erittäin tukeva verrattuna tavanomaisiin kyykkytelineisiin. Se ei kuitenkaan vie tilaa lähellekään yhtä paljoa kuin täysikokoinen kyykkyhäkki. Kyykkyräkin mukana tulee kahdet tangon kannatinparit sekä lisäksi turvatangot, joiden avulla teet harjoittelusta turvallisempaa. Testattu 204 kg painokapasiteetille.
 

Tärkeimmät ominaisuudet:

• Tilaa säästävä
• Sisäänrakennetut levypainotapit (14 cm pitkät) takaavat vankan vakauden ja painolevyjen säilytyksen.
• Lattiapulttivaihtoehto tarjoaa pysyvän vakauden
• SPB-vetotanko - halkaisija 3,17 cm (ei vääntymistä) Säädettävällä vetotangon kiinnikkeellä on korkein korkeus 208,28 cm ja alin korkeus 177,80 cm ja sitä voidaan säätää 5 cm välein
• Lisää tähän telineeseen mikä tahansa 50 mm levypainot ja standardikokoinen levytanko


 
Pakkauksen sisältö ja tekniset tiedot:
• Paino: 36,3 kg
• Mitat asennettuna: 214,63 cm (pituus) x 125,73 cm (leveys) x 118,11 cm (syvyys)
• Takuu: 1 vuosi
• Maksimikapasiteetti: 204 kg

Tuote ei sisällä penkkiä, tankoa eikä levypainoja.
 
Tilaa nyt kyykkyteline monipuolisiin treeneihin! Teline sinulle, joka et tarvitse mitään ylimääräistä, mutta haluat panostaa laatuun!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: