**VÄRIVIALLINEN** FitWood GALDHØP Lasten Kiipeilykaari

239,20 € 299,00 €

Tai erämaksulla alk. 8,88 €/kk

ALE 20 % Voimassa ma 30.5. saakka
Väriviallinen. Pientä tummentumaa levyosassa. Kts. kuvat 4 ja 5.

GALDHØP kiipeilykaari on monikäyttöinen lasten huonekalu. Se on suunniteltu tukemaan aktiivista leikkiä ja kehittämään monipuolisesti lasten kokonaisia motorisia taitoja, koordinaatiota, tasapainoa ja voimaa. Kiipeily täyttää lasten luonnollisen, sisäänrakennetun tarpeen oppia uusia asioita, ja kiipeämään oppiminen on mainio tapa saada lapset liikkumaan sekä rakentaa heidän itsevarmuuttaan.
 
Kuten mainittukin, GALDHØP kiipeilykaarella on myös monia muita käyttötapoja, kuin kiipeily. Kaarta voidaan käyttää myös kiikkuna, majana, lelukaarena, maalina, lasten pöytänä, lelusäilönä tai sivupöytänä!
 
Kun GALDHØP kiipeilykaari käännetään ylösalaisin, siitä tulee kiikku – täydellinen laiva pienille merirosvoille tai ihana päikkäripesä. Tähän käyttöön suosittelemme hankkimaan myös SANDHØP pehmusteen, joka tekee kaaren käytöstä kiikkuna turvallisempaa ja mukavampaa.

Alkuperäisessä kaari-asennossaan kiipeilykaari toimii myös majana, maalina tai lelukaarena. Peitä kaari viltillä ja sujauta sen alle pehmuste (kuten SANDHØP pehmuste) tehdäksesi siitä majan tai ripusta kaaren puoliin pieniä virikkeitä tehdäksesi siitä vauvalle sopivan lelukaaren. Kaari-asennossa GALDHØP toimii myös täydellisenä maalina futikseen tai mihin tahansa muuhun hauskaan lajiin, jota lapset keksivätkään.
 
Kun kaari käännetään kyljelleen niin, että kaaren taustalevy on ylöspäin, kiipeilykaaresta tuleekin pöytä. Sijoittamalla sen seinää vasten saat siitä sivupöydän tai yhdistämällä sen pieneen jakkaraan saat siitä lapsille sopivan pöydän maalaamiseen, askarteluun tai leikkimiseen.
 
Jos taas kaari käännetään kyljelleen niin, että kaaren taustalevy on alaspäin, ja työnnetään seinää (tai toista GALDHØP kaarta) vasten, siitä tulee lelusäilö. Mainio isoille pehmoleluille tai tyynyille ja vilteille!
 
Kaari sopii 0–9 vuotiaille lapsille:
  • 0–12 kuukauden ikäiset voivat käyttää sitä lelukaarena, kiikkuna tai tukena ryömimisen ja seisomaan nousemisen opettelussa
  • 1–5 vuotiaat voivat käyttää sitä kiipeilykaarena, kiikkuna, majana, maalina jne.
  • 6–9 vuotiaat voivat käyttää sitä pöytänä, kiikkuna, majana, maalina jne.
 
Sivupöytänä GALDHØP toimii minkä ikäisille lapsille ja aikuisille tahansa!
 
Voit valita GALDHØP kiipeilykaaren neljästä erilaisesta värivaihtoehdosta:
  • koivu
  • valkoinen
  • valkoinen - koivu
  • musta petsattu
Huomioithan, että GALDHØP kiipeilykaaren koivu-värivaihtoehto on käsitelty läpikuultavalla vahalla, jotta koivun kaunis luonnollinen sävy tulee paremmin esille. FitWood-tuotteisiin voit käydä tutustumassa myös Vantaan Tammistossa Kuntokaupan FitWood-pisteessä.
 
SANDHØP pehmuste on tällä hetkellä saatavilla hiekan värisenä.
 

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: