FitNord Venture 700 Sähköpyörä, grafiitti (720 Wh tehoakku) + VUODEN LISÄTAKUU

2999,00 € 3499,00 €

Svea -erämaksu alk.  116,69 €/kk

ALE 500 € ma 15.4.2024 asti

Lisätarvikkeet

Saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ensiluokkaista ajokokemusta aktiiviseen käyttöön!
FitNord Venture 700 on premium-tason matalarunkoinen sähköpyörä, joka on varustettu vahvalla keskimoottorilla ja todella pitkällä akun kantamalla. Modernin muotoilun, sulava polkutuntuman, lukittava etujousituksen ja tyylikkäiden yksityiskohtien ansiosta Venture 700 tarjoaa ylellisen ajokokemuksen ja sopii täydellisesti niin työ- kuin vapaa-ajan matkoille.

Tämän takia kannattaa valita juuri Venture 700 uudeksi sähköpyöräksesi:

  • Akun toimintamatka: optimioloissa jopa 160 km range mahdollistaa työmatkat ja vaikka useamman päivän ajot yhdellä latauksella!
  • Sulavan mukava 80 Nm keskimoottori momenttitunnistuksella
  • Viisi avustustasoa – kevyt polkea ylämäessä ja vastatuulessa
  • Suomalainen suunnittelu: siististi runkoon integroitu ja helposti irrotettava akku
  • Omat palvelut Fitnord-pyörille isoissa kaupungeissa ja koko maan kattava palveluverkosto

Tiesitkö, että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? FitNord Venture 700 on yksi parhaiten varustelluimmista hybridipyörämalleistamme. Valitse siis sopiva runkokoko ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta, niin pääset nopeasti iloisten Venture 700-kuskien joukkoon!

Venture 700 sähköpyörän löydät myös mustan värisenä.

Lue lisätietoja Venture 700 sähköpyörästä:

Katso videolta FitNord Venture 700 -sähköpyörän esittely:

Tärkeimmät ominaisuudet:

720 Wh (36 V, 17.5 Ah) akku (toimintamatka optimioloissa 160 km)
80 Nm keskimoottori momenttitunnistimella
10-vaihteinen Shimano Deore -vaihteisto
Hydrauliset levyjarrut
Lukittava Suntour-joustokeula
Etu- ja takavalo saavat virtansa pyörän akusta
Ohjausyksikössä värinäyttö
Suunniteltu ja koottu Suomessa

FitNord Venture 700 - tyylikäs ja hyvin varusteltu sähköavusteinen polkupyörä kaupunkiajoon, pitkille pyöräretkille sekä aktiviiseen käyttöön

Hyvin varusteltu ja laadukas sähköpyörä sopii kaikille ja on vaivaton ajaa. Venture 500 on omiaan työmatkojen taittoon sähköpyörällä, kaupunkipyöräilyyn ja retkille. Tehokas keskimoottori avustaa polkemista ja tekee pyöräilystä kevyttä mäissä ja vastatuulessa. Venture 700:n runkoon integroitu 720 Wh akku on yksi suurimpia tässä hintaluokassa.

Akun toimintamatka jopa 160 kilometriä

Laadukkailla LG-kennoilla varustetusta 720 Wh akusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 160 km matkalle! Akku on integroitu tyylikkäästi pyörän runkoon eikä suurikapasiteettista akkua ei tarvitse ladata joka päivä. Avaimella irrotettavaa akkua voidaan ladata ja säilyttää sisätiloissa. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

Tehokas keskimoottori ja viisi avustustasoa

FitNord Venture 700 on varustettu tehokkaalla 80 Nm:n TechDrive-keskimoottorilla. Moottorin momenttitunnistin tunnistaa poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaan, mikä tekee polkutuntumasta erittäin pehmeän ja luonnollisen. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit itse valita, kuinka paljon moottori polkemistasi avustaa. Ohjausyksikössä selkeä värinäyttö, joka kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason. Ohjausyksiköstä on lisäksi mahdollista ladata puhelin USB-lisäkaapelin avulla. Lisäkaapeli toimitetaan pyörän mukana.

Varmatoiminen Shimano 1x10 -vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut

Venture 700 on varustettu laadukkaalla ja varmatoimisella Shimano Deore 1x10 -vaihteistolla, joka tarjoaa sopivan välityksen ja pehmeän vaihteiden vaihdon ongelmitta niin tasaisella kuin mäkisillä tienpätkillä. Tehokkaat ja toimintavarmat hydrauliset Shimano-levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti ja nopeasti keleistä riippumatta.

Huippuluokan ajomukavuus

FitNord Venture 700 Sähköpyörän ajomukavuus on ensiluokkainen. Ajoasento on mukavan rennon, mutta asentoa voidaan muokata mieltymyksien mukaan myös urheilullisemmaksi säädettävän ohjainkannattimen avulla. Suntour Nex -joustohaarukka pehmentää iskut ja tärinät epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. Joustohaarukka on myös nopeasti lukittavissa esimerkiksi tasaista maantieajoa varten. Laadukkaat Maxxis Rambler -renkaat rullaavat erinomaisesti asfaltilla ja tarjoavat luotettavaa pitoa myös hiekkateillä. Sähköpyörässä on lisäksi kätevä tavarateline sekä laadukkaat ja kirkkaat Spanningan ajovalot, joista takavalo on tyylikkäästi integroitu tavaratelineeseen. Etuvalossa on myös turvallisuutta lisäävä hämärätunnistin, joka sytyttää lampun automaattisesti hämärässä. Takavalon saa halutessaan päälle painamalla näytön + -painiketta. Pyörästä löytyvät myös roiskeilta suojaavat lokasuojat.

Suomessa koottu ja suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Venture 700 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi suunniteltu ja koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu laadukkaista komponenteista, joten asianmukaisella huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ava 700 on pitkäikäinen kumppani niin kesä- kuin talviajoon.

Suomalaista suunnittelua

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

TechDrive -moottorit

FitNordin Techdrive -moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme alan johtavien valmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. Techdrive-moottorin vahva vääntökyky on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon, ja se kilpailee Shimanon, Boschin ja Bafangin kanssa markkinoiden parhaiten myydyn moottorimerkin tittelistä Suomessa.

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

Tilaa nyt aktiiviseen käyttöön tarkoitettu uusi premium-tason sähköpyörä Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Venture 700 Sähköpyörä, grafiitti (720 Wh tehoakku) + VUODEN LISÄTAKUU

Malli: Venture 700

Väri: Grafiitti

Käyttötarkoitus: Työmatka-ajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 24 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 720 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Runkoakku

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 20 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 80 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 10

Vaihteiston tyyppi: Shimano Deore 10

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Renkaan malli: Maxxis Rambler

Pistosuojaus: Ei

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: Suntour NEX E25, 63mm

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal Ariel Skin Gel Athletic

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 52 cm = Ajajan pituus 165-185 cm
Runkokoko 58 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko: 159 x 25 x 90,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2999,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: