Uusi
 • **AVATTU PAKKAUS** FitNord Trampoliini 365 cm
 • **AVATTU PAKKAUS** FitNord Trampoliini 365 cm

**AVATTU PAKKAUS** FitNord Trampoliini 365 cm

299,00 € 499,00 €

Tai osamaksulla alk 12,46 €/kk

ALE 40 % Voimassa 29.11. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 arkipäivässä


Tuotepakkaus avattu ja tuotetta käytetty kuvaustarkoituksiin.
Saattaa olla käytön jälkiä.


FitNord trampoliinilla hyppely on loistava liikuntamuoto, sillä trampoliini tarjoaa liikuntaa ja urheilusuorituksia kuin huomaamatta!
 • 365 cm runsaasti tilaa pomppiseen
 • Tukeva ja vahva 57 kg runko takaa turvallisen käytön
 • Vahva tikkaus parantaa kestävyyttä
 • Hyppää korkeammalle ja turvallisemmin erikoisvahvoilla jousilla
 • Kätevä kenkäpussi kenkien säilyttämiseen
 • Pehmustus ja jousisuojus takaa turvallisuuden
 • Erityisvahva ja ruostumaton runko
 • Laadukkaat jouset takaavat erinomaisen kuormitettavuuden

Pitkäikäinen ja turvallinen

FitNord trampoliini 365 senttimetrin halkaisija tarjoaa runsaasti tilaa pomppiseen ja laadukkaat jouset takaavat hyvän kuormitettavuuden, joten myös aikuinen voi pomppia trampoliinilla turvallisesti. FitNord trampoliini on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta muihin markkinoilla oleviin, kalliimpiin trampoliineihin verrattuna, ja silti turvallinen ja laadukkaista materiaaliesta valmistettu.

Trampoliiniliikunta on yksi suosituimmista liikuntamuodoista etenkin lasten keskuudessa, mutta myös aikuiset ovat innostuneet polttamaan kaloreita tämän välineen ansiosta, ja kukapa ei tykkäisi pomppia kohti yläilmoja! Jo puolen tunnin pomppiminen tekee ihmeitä. Harjoittelua voit muokata tarpeidesi mukaan, parantaa voimaa ja kestävyyttä, nostaa sykettä, rentouttaa kehoa tai vain pitää hauskaa. Tehokkaan kalorien polton lisäksi se on hyväksi sydämelle ja verisuonille, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja auttaa näin ollen painonhallinnassa sekä vähentää selluliittia. Trampoliini ei myöskään rasita niveliä ja on ennen kaikkea erittäin hauskaa kesäpuuhaa. Trampoliinitreenissä hyödynnetään painovoiman tuomaa haastetta. Jo pelkästään trampoliinilla pomppiminen hyvin monipuolista ja tehokasta, sillä monet lihakset joutuvat toimimaan yhtä aikaa. Lujatekoisten materiaalien sekä vankan rakenteensa ansiosta trampoliini on erittäin pitkäikäinen ja turvallinen.

Helposti koottavissa ja asennettavissa

Trampoliini suojaverkolla on helposti koottavissa ja asetettavissa paikoilleen mukana toimitettavan kokoamissetin, työkalujen ja kokoamisohjeen ansiosta. Paras vaihtoehto trampan asentamiseen on, kun sijoitat sen pehmeälle alustalle, kuten esimerkiksi nurmikolle, hiekalle tai purulle. Pehmustus ja jousisuojus tekevät trampoliinin käytöstä erittäin turvallista. Turvaverkko kiinnitetään nopeasti ja helposti tukeviin tankoihin ja oviaukko on avattavissa tai suljettavissa vetoketjulla. Turvaverkossa on lisäksi kaksi solki-lisäkiinnikettä, että turvaverkko pysyy varmasti kiinni pomppisen ajan. Toimituksen sisältöön kuuluvat tikkaat helpottavat erityisesti pienten lasten nousemista ja poistumista trampoliinista.  Kestävä turvaverkko takaa huolettoman treenaamisen ja minimoi loukkaantumisriskiä entisestään. Nyt tehokkaaseen harjoitteluun FitNord trampoliini ja koko perhe urheilemaan.

Mukana tulevat tuotteet:
- Trampoliinin runko
- Trampoliinin matto
- Kenkäpussi
- Suojaverkko
- Tikkaat
- Reunasuoja
- Jouset
- Tangot ja pehmusteet tankoihin

Voit tilata erikseen lisävarusteita trampoliiniin. Trampoliinin kiinnikesetti sisältää neljä maa-ankkuria ja neljä remmiä, jolla trampoliini ankkuroidaan maahan kiinni. Kun trampoliini on kiinnitetty maahan, se pysyy aloillaan villeimmissäkin pompuissa ja tuulisella säällä. Laadukkaita trampoliiniin varaosia on saatavana erikseen ostettuna. Kuntokauppa tarjoaa kaiken mitä tarvitset - myös turvaverkot, jouset, hyppymatot, reunapehmusteet ja muut lisäosat.

FitNord trampoliini 365 cm on taatusti kotipihan hauskin ja suosituin urheiluväline akrobaattisiin temppuihin ja siinä pomppivat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin. Tilaa heti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: