**ASIAKASPALAUTUS** FitNord Sprint 500 Juoksumatto

2249,00 € 2499,00 €

Tai erämaksulla alk. 83,52 €/kk

ALE 10 % Voimassa ma 4.7. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Asiakkaalta palautunut laite. Laite myydään kasattuna, testattuna ja toimivaksi todettuna. Sisältää pientä käytönjälkeä.

FitNord Sprint 500 on suurella juoksualalla, voimakkaalla moottorilla ja jämäkällä rungolla varustettu kokoontaitettava juoksumatto raskaaseen kotikäyttöön tai kevyeen yhteisökäyttöön.

FitNord Sprint 500 -juoksumatossa yhdistyy ammatti- sekä kotikäyttöön suunniteltujen mattojen parhaat puolet. Juoksumaton sydän on sen erityisen vahva 2,5 hevosvoimainen AC-moottori, joka kestää pitkäaikaista rasitusta huomattavasti DC-moottoreita paremmin. Sprint 500:ssa on useimmista juoksumatoista poiketen kestovahattu matto-osa, jota ei tarvitse voidella. Juoksumaton runko on taattua laatua ja kestää jopa 150 kilon käyttäjäpainon. Tämä juoksumatto sopii täydellisesti myös kunnon kohottamiseen kävellen! Treenin jälkeen juoksumatto voidaan taittaa ylös säilytystä varten.

Suuri juoksuala erinomaisella iskunvaimennuksella

FitNord Sprint 500 -juoksumatolla juokseminen vastaa tuntumaltaan hyvin paljon radalla juoksua. Jämäkkä alusta ja tehokas iskunvaimennus huolehtivat sopivan kimmoisasta juoksutuntumasta, jolloin myös vetoharjoitukset onnistuvat erittäin hyvin. Juoksu Sprint 500:lla on erityisen turvallista sen suuren 52 x 141 cm juoksualan vuoksi.

Selkeä näyttöpaneeli ja harjoittelua helpottavat pikanäppäimet

Sprint 500 juoksumaton näyttöpaneeli on erittäin käyttäjäystävällinen johtuen sen suurista numeroista. Tapahtumat näkyvät selkeästi näytöltä ja painikkeet ovat tarpeeksi suuria, jotta niihin osuu hyvin myös vauhdissa. Vauhti ja nousukulma voidaan valita kätevillä pikanäppäimillä, joten kädet pysyvät vapaana juostessa. Näyttöpaneelista näet yhdellä vilkaisulla kaiken tarpeellisen treenistäsi (aika, matka, nopeus, kulma, kalorit, kuluva ohjelma).

Sprint 500:ssa on kotikäyttöön tarkoitetuista juoksumatoista tuttuna ominaisuutena kokoontaitettavuus. Juoksualusta on helppo ja nopea nostaa ylös, jolloin juoksumattoa voi säilyttää pienemässä tilassa. Sprint 500 -juoksumatossa on myös neljä siirtopyörää, joten juoksumaton siirto on kevyttä ja helppo tehdä.

FitNord Sprint 500 on uskomaton yhdistelmä tyylikkyyttä, hyvää kävely- ja juoksutuntumaa, tehokasta moottoria sekä huoltovapautta.

Valitse FitNord Sprint 500 -juoksumatto, mikäli arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Vahva pitkäikäinen AC-moottori
  2. Joustava mutta vakaa juoksualusta
  3. Huoltovapaus maton voiteluista
  4. Lyömätön hinta ominaisuuksiin nähden

Tilaa nyt erinomaisilla ominaisuuksilla sekä juoksutuntumalla varustettu FitNord Sprint 500 -juoksumatto!

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: