**2-LAATU** FitNord Sprint 100 Juoksumatto

459,00 € 859,00 €

Tai erämaksulla alk. 17,05 €/kk

SÄÄSTÄ 400 € Voimassa ma 23.5. saakka
Huom! Toimitusaika 5-10 päivää tilauksesta
Asiakkaalta palautunut laite. Laite myydään kasattuna, testattuna ja toimivaksi todettuna. Laite saattaa sisältää pieniä käytönjälkiä 

FitNord Sprint 100 on erittäin tukeva ja pieneen tilaan mahtuva juoksumatto, jonka erinomaiset ominaisuudet ja tyylikäs ulkonäkö tekevät laitteesta kotikuntoilijan unelman!Sprint 100 -juoksumatossa yhdistyvät kompakti koko, selkeä käyttöliittymä sekä hintaluokkaansa nähden ylivertaisen leveä ja vakaa juoksualusta. 

FitNord Sprint 100 juoksumattoa vauhdittaa 0,8 hevosvoiman (1,5 hv hetkellinen teho) DC-moottori, joka mahdollistaa useimmalle kotikuntoilijalle riittävän 12 km/h maksiminopeuden. Nopeudelle on lisäksi 6 helppoa pikanäppäintä, jotka helpottavat käyttöä entisestään. Myös kahvoissa on nopeudensäätöpainikkeet, joilla nopeutta voi hienosäätää 0,8-12 km/h nopeuden väliltä.

Kompaktin kokoinen Sprint 100 on helppo taittaa käytön jälkeen kokoon ja siirtää alla olevien pyörien avulla. Laitteen juoksualusta on 43 cm leveä ja 120 cm pitkä, joten se tarjoaa riittävästi tilaa hölkkäharjoitteluun. Erittäin pitkille käyttäjille suosittelemme pidemmällä juoksualustalla varustettuja malleja.

FitNord Sprint 100 -juoksumatossa nousukulmaa voidaan säätää manuaalisesti laitteen matto-osan takana olevan kulmansäätimen avulla. Kolmella eri nousukulman tasolla saadaan harjoitteluun tehoa ja lisähaastetta.

Sprint 100:ssa on 10 erilaista ohjelmaa, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita kotikuntoilijalle. Laitteen käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeältä näytöltä näet kaikki tarvittavat tiedot nopeasti yhdellä silmäyksellä. Juoksumatossa on langaton sykkeenvastaanotin sekä sykkeemittaus kahvoista.

Valitse FitNord Sprint 100, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Hintaluokkaan nähden ylivoimainen juoksutuntuma ja erittäin tukeva rakenne
  2. Kompakti koko, mahtuu lähes jokaiseen kotiin
  3. Kokoontaittettavuus, kätevä säilyttää ja siirrellä
  4. Helppokäyttöiset toiminnot ja selkeä näyttö
  5. Uskomattomat ominaisuudet huokeaan hintaan
Monipuolisempaa juoksumattoa kaipaavan kannattaa tutustua myös FitNord Sprint 150 -juoksumattoon, josta löytyy mm. moottoroitu nousukulman säätö ja 16 km/h huippunopeus.

Katso tästä FitNord Sprint 100 -juoksumaton esittely:ALL-IN PAKETTI

Voit ostaa joko pelkän juoksumaton tai ALL-IN-paketin, jolloin mukaan tulee lisäksi seuraavat tuotteet:
- Sykevyö 5 kHz, analoginen (yhteensopiva juoksumaton kanssa), arvo 49,90 €
- Suojamatto kuntoilulaitteille, arvo 42,90 €
- FitNord Juoksumaton voiteluaine 120ml, arvo 19,90 € (120ml purkki riittää noin 5-6 voitelukertaan)

Tilaa nyt hinta-ominaisuussuhteeltaan loistava FitNord Sprint 100 -juoksumatto kotikäyttöön!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: