FitNord Seal 300 Koskikajakki, musta (1-istuttava)

399,00 € 799,00 €

Tai osamaksulla alk 16,62 €/kk

ALE 50 % 14.6.2021 saakka
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
FitNord SEAL 300 on yhden hengen ilmatäytteinen kajakki, joka on suunniteltu erityisesti koskien laskemiseen. Rauhallinen melonta kotivesillä ja pidemmät retket joki- ja järvimaisemissa onnistuvat myös oikeilla varusteilla.

300-mallin pohjassa on tyhjennysaukot, joista kajakin pohjaan pääsee vettä, mutta aukot päästävät myös aaltojen tuoman veden valumaan kajakista pois.Näiden aukkojen tarkoituksena on estää kajakin uppoaminen koskessa melottaessa, kun vettä tulee isoina aaltoina kajakin sisään. Kajakki soveltuu myös järvivesille, mutta huomioithan, että neopreeniasu tai -housut voivat tulla tarpeeseen, kun vettä tulee sisään tyhjennysaukoista.

Erittäin kestävästä PVC-materiaalista valmistettu näppärä retkikajakki kulkee rantaan esimerkiksi auton tavaratilassa tai polkupyörän kärryssä ja on nopeasti pumpattavissa käyttökuntoon. FitNord SEAL 300 on ketterä, vakaa ja helppo meloa, joten se sopii myös harrastusta aloittavalle melojalle. Seal-kajakkeja on vaikea saada kaatumaan, vaikka yrittäisi! Ilmatäytteisellä kajakilla avautuu mahdollisuus täysin uusien retkikohteiden ja vesistöjen tutkimiseen!

Ilmatäytteinen kajakki tuo melontaharrastuksen kaikkien ulottuville

Melonta on monipuolista kuntoilua ja ainutlaatuinen tapa nauttia retkeilystä sekä Suomen upeasta luonnosta. Melontaharrastus on kuitenkin vaatinut panostusta varastointitilaan ja kuljetusvälineisiin. Ilmatäytteinen kajakki ei vaadi suuria säilytystiloja tai erityisiä kuljetustelineitä, vaan mahtuu esimerkiksi kerrostalon varastokoppiin ja kulkee rantaan auton tavaratilassa tai kuljetuskassissa. Melontaharrastuksen aloittamiseen ei siis tarvitse tehdä kajakin ja melontavarusteiden lisäksi muita hankintoja.

Vahva PVC-materiaali ja dropstitch-pohja

FitNord SEAL 300 on valmistettu kulutusta kestävästä ja vahvasta PVC-materiaalista. Kajakin pohja on poikkeuksellisen tukevaa ja jämäkkää dropstitch-materiaalia - samaa, jota käytetään SUP-laudoissa. Materiaali tekee kajakista jäykän ja helposti melottavan. Pohjan alapinta on vahvaa kumia, joka suojaa mahdollisilta pintaiskuilta.

Nopeasti käyttökuntoon

Kajakki täytetään käyttökuntoon kolmen venttiilin kautta. Mukana toimitetaan pumppu, jolla dropstitch-pohjan sekä laitojen ilmakammiot saa täytetyksi riittävän korkeaan paineeseen. Lisävarusteena on saatavissa muun muassa auton tupakansytytinpistokkeesta toimiva 12 voltin sähköpumppu tai käsitoiminen suurtehopumppu, joiden avulla pääset vesille käden käänteessä.

Ketterä, kestävä ja kantava

Nykyajan ilmatäytteiset kajakit eivät ole pelkkiä rantaleluja. FitNord Seal 300 sopii kuntoiluun kotivesillä ja kesämökillä, samoin rentoon melontaan kesäisillä järvillä ja sisäsaaristossa. Kajakki sopii mainiosti myös retkikajakiksi jokireiteille ja järville. Vakautensa, kantavuutensa ja ketteryytensä ansiosta se ei kavahda koskiakaan.

Jämäkkä dropstitch-pohja sekä laitojen suuret ilmakammiot antavat kajakille poikkeuksellisen kantavuuden, ja tavaroita voi kiinnittää joustonaruihin kajakin kannelle sekä kylkien tukeviin D-renkaisiin. Mukavan istuimen selkänojaa voi säätää mieleisekseen. Kajakissa on myös jalkatuki.

Pohjassa on uraan kiinnittyvä vakainevä, joka parantaa suuntavakautta. Jokivesillä tai matalissa lahdissa sen voi irrottaa, jolloin kajakin syväys on todella pieni. Jos reitillä on maakannaksia, patoja tai muita esteitä, kajakkia on helppo ja kevyt kantaa tukevista kahvoista.

FitNord SEAL 300 on yhden hengen kajakki. Mikäli haluat meloa samalla kajakilla kumppanin tai kaverin kanssa, tutustu myös FitNord SEAL 390 PRO -malliin. Molemmissa riittää kantavuutta myös tavaroille!

Katso tästä FitNord Seal -kajakkien esittelyvideo:

FitNord SEAL 300 -kajakin mukana toimitetaan:

 • Mela
 • Istuin
 • Jalkatuki
 • Pumppu (käyttöohjeesta poiketen mukana tulee jalkapumppu ilman painemittaria)
 • Evä
 • Säilytyspussi
Tekniset tiedot:
 •     Pituus 300 cm
 •     Leveys 90 cm
 •     Paino 14 kg
 •     Kantavuus 170 kg
 •     Täyttöpaine pohja 1 bar (14-15 PSI)
 •     Täyttöpaine laidat 0,22 bar (3,2 PSI)
 •     Pakkauksen mitat 105cm x 45cm x 20cm 
 •     Takuu 12kk (ei koske yritys- ja/tai yhteisökäyttöä tai vuokraustoimintaa)
Ilmatäytteinen FitNord SEAL 300 -kajakki tekee melontaharrastuksesta helppoa ja vakuuttaa kokeneemmankin melojan. Tilaa nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut


Yhteenveto

4.50000000     / 5
4,5
4.5000     / 5
4,5
5.0000     / 5
5,0
4.0000     / 5
4,0

100 % (2 / 2)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

4.3333333333333     / 5
4,3
 • 5,0
 • 5,0
 • 3,0

Hauska laite

Ostettiin Rouvan kanssa samanlaiset kajakit. Lähdettiin testaamaan vanhalle hiekkakuopalle. Yllätys oli, kuinka helposti ja nopeasti ensikertalaiset sai 2 kajakkia melontakuntoon ja rantaan; aikaa kului alle 15 minuuttia! Melomaan lähtö oli yllätys -ja pettymys. Kajakki todella yllätti tukevuudellaan; sitä ei todellakaan meinaa saaad kaatumaan. Mutta pettymys oli se, että 82- kiloisena minä istuin 10- senttiä syvässä vedessä... Tämä asia korjaantunee ensi kerralla: mukana tulevalla pumpulla sai pohjaan painetta alle 0,3 bar. Onneksi tilasin kajakkien mukana venttiiliadapterin; selvisi tuo paine, ja nyt saadaan kunnollisella, painemittarilla varustetulla pumpulla pohjaan se tarvittava 1,0 bar. Näillä vehkeillä vietetään varmasti useita hauskoja ja mieleenpainuvia hetkiä -edulliseen hintaan! Itse olisin tilannut 390- mallin, mutta sopivaa väriä ei ollut saatavilla. Nyt -toistaiseksi- tuntuu että se olisi ollut minulle sopivampi valinta. Mutta luultavasti ensi kerralla oikeilla paineilla mieli muuttuu, ja samalla korjaantunee tuo ”käyttömukavuus” myös viitoseksi.
Suosittelen!
Honeyhat 19.9.2020 , Pöytyä
4.6666666666667     / 5
4,7
 • 4,0
 • 5,0
 • 5,0

Pieni mutta jämäkkä kajakki

Ostin tämän kajakin, kun ajattelin, että tämä olisi rantalelu-mallin pumpattavia jämäkämpi, mutta sitä saisi silti kuskattua mökille ja muuallekin. Kajakin mukana tullut pumppu on surkea. Käytin itse SUP-laudan pumppua. Mukana tulee jalkatuki, mutta siitä ei ole hyötyä kuin pienikokoisille. Istuin on aika edessä, taakse jää tilaa retkitavaroille. Vesillä kajakki kääntyy tosi ketterästi ja kulkee aika kevyesti. Perässä on irrotettava evä kuin SUP-laudoissa, ja järvellä sitä kannattaa pitää kiinni. Jos evän ottaa irti, kajakki kääntyy tosi kevyesti, järvellä turhankin kevyesti. Olisi hienoa päästä testaamaan tätä koskessa, mutta vedet ovat täälläpäin niin alhaalla, ettei jokireiteillä pysty melomaan. Hieman kaareva pohja lupaa hyvää niissä hommissa. Koskille viittaavat myös pohjan aukot, niistä veden on tarkoitus valua pois aallokossa. Järvellä niistä tulee vettä kajakin pohjalle, mutta vesi jää aika paksun pohjalevyn alle. Raskasrakenteisilla voi kyllä housut kastua. Kajakki on tukeva ja jämäkkä, hyvä vehje mökkimelontaan ja lyhyille retkille. Kajakin pakkauslaukku on mallia tosi ankea, mutta saa sillä kajakin ja istuimen kulkemaan. Mela menee neljään osaan nappikatkoilla, se sopii ihan hyvin käteen.
Suosittelen!
Timo 45 24.8.2020 , Pirkanmaa
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: