FitNord Rumble 1000S Sähköfatbike, joustokeulalla (1008 Wh tehoakku)

4299,00 €

Tai erämaksulla alk. 148,52 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

FitNord Rumble 1000S on Suomessa koottu järeä premium-tason sähköfatbike, joka vakuuttaa vaativammankin pyöräilijän ajomukavuudellaan, etenemiskyvyllä ja voimallaan haastavimmassakin maastossa. Tämä sähköfatbike on omiaan niin vaativaan kivikko-juurakkomaastoon, rospuuttoajan työmatkapyöräilyyn kuin bikepacking-retkipyöräilyyn. Käsittämättömän voimakkaasta 110 Nm keskimoottorista ei lopu puhti kesken upottavassa mudassa, lumessa tai jyrkimmissäkään nousuissa. Rumble 1000S:ssa on hurja 1008 Wh akkukapasiteetti, joten akkukestosta ei tarvitse murehtia pitkilläkään retkillä. Massiivisen jyhkeät 26 x 4.0 tuumaiset renkaat ylittävät kevyesti kivet, juuret, kuopat ja tarjoavat loputtomasti pitoa ja etenemiskykyä. 120 mm joustava RST Renegade -joustohaarukka nielee loputkin iskut ja tärinät. Lisäksi tehokkaat hydrauliset levyjarrut ja yksinkertaisen toimiva 9-vaihteinen voimansiirto tekevät FitNord Rumble 1000S -sähköfatbikesta täydellisen valinnan ympärivuotiseen jokapaikan ajoon kelissä kuin kelissä.
 • Suomessa koottu huippulaadukkaista komponenteista
 • Erittäin voimakas 110 Nm keskimoottori
 • 1008 Wh tehoakku 
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 200 km
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Etälukittava joustohaarukka 120 mm joustolla
 • 9 vaihdetta

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Rumble 1000S on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Rumble 1000 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn kaikissa olosuhteissa.

Äärimmäisen voimakas keskimoottori ja suurikapasiteettinen 1008 Wh akku

FitNord Rumble 1000S sähköfatbiken voimanlähteenä on omien jalkojen lisäksi erittäin vääntävä 110 Nm TechDrive-keskimoottori, josta ei puhti lopu raskaimmissakaan olosuhteissa. Vääntöä riittää niin upottavassa maastossa möyrimiseen kuin erittäin jyrkkien mäkien nousemiseen. Keskimoottorin momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaan viiveettömästi. Tuloksena on äärimmäisen luonnollinen ja hallittava polkutuntuma, josta on erityisesti hyötyä maastossa, liukkaalla ja vaativissa paikoissa ajettaessa. Sähkömoottorissa on viisi avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla. TechDrive-keskimoottorin edistynyt tekniikka minimoi virrankulutuksen, joten akku kestää pitkään.

Rumble 1000S:n 1008 Wh Samsungin ja LG:n -kennoilla varustettu akku on kapasiteetilta suurimpia saatavilla olevia sähköpyörän akkuja. Erittäin suuren kapasiteetin ja edistyneen sähkötekniikan ansiosta akku kestää maastosta, avustuksen tasosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 200 kilometrin matkan. Suurikapasiteettisen akun ansiosta Rumble 1000S sopii hyvin esimerkiksi pidempien matkojen bikepacking-retkeilyyn, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä työmatka- tai arkikäytössä. Tehokas akku on tarpeen myös talvikäytössä, kun pakkanen syö sähköpyörien akkujen varausta jopa kolmanneksella. Akku on helposti irrotettavissa sisällä lataamista varten.

Uskomaton ajomukavuus, mieletön pito ja ketterä hallittavuus maastopyöräilyyn

Sähköfatbiken tunnistettavin ominaisuus on tietysti jyhkeät renkaat, jotka nielevät alleen kivet, juuret, kuopat ja muut epätasaisuudet tehden esteiden ylittämisestä vaivatonta. Vahvasti kuvioidut ja pistosuojatut 26 x 4.0 tuumaiset Maxxis Mammoth Exo -renkaat tarjoavat loppumattomasti pitoa ja etenemiskykyä erilaisilla pinnoilla sekä mukavasti vauhtia myös asvaltilla. Leveät ja paksut renkaat toimivat Rumble 1000S -sähköpyörän jousituksena, jonka tasoa voidaan muuttaa ilmanpaineilla; pienemmillä paineilla enemmän pitoa ja joustoa hankalampaan maastoon, suuremmilla paineilla enemmän vauhtia ja rullaavuutta asvaltille. Paino jakaantuu leveillä renkailla suurelle pinta-alalle, joten ne eivät ole herkkiä rikkoontumaan esimerkiksi hiekoitussepelistä tai lasinsiruista.

Lisämukavuutta kovempaan maastoryskäykseen tuo etälukittava RST Renegade -joustokeula 120 mm joustolla. Rumble 1000S:n tuhdit renkaat pehmentävät suuren osan iskuista ja tärinöistä, mutta joustokeula tuo entistä enemmän varmuutta ja hallittavuutta vauhdikkaampaan ajoon poluilla ja alamäessä. Hitaammassa ajossa kadulla tai siirtymissä joustokeula voi tuntua yliampuvalta, jolloin se voidaan lukita suoraan ohjaustangosta.  

FitNord Rumble 1000S:n painopiste on keskimoottorin ansiosta keskellä ja alhaalla, mikä parantaa sähköfatbiken tasapainoa, hallittavuutta ja ajotuntumaa. Tämä on tarpeen erityisesti hiemankin haastavammassa maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä nautinnollista myös kaupungissa ja teillä poljettaessa. Rungon nykyaikainen geometria tekee ajoasennosta miellyttävän rennon. Sähköfatbiken kyydistä on helppo tarkkailla maastoa ja nopeasti eteen tulevia tilanteita.

Rumble 1000S -sähköfatbikessä on yksinkertaisen toimiva 9-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla, Shimano Alivio -takavaihtajalla sekä Shimano Acera SL-M3000-R -vaihdevivulla. Yhden eturattaan ansiosta ketju pysyy kireällä, eikä pääse hyppäämään rymistelyssä. Yhdeksästä vaihteesta sopivat välitykset niin hitaaseen ryömimiseen, jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen ajoon asvaltilla. Shimano Acera SL-M3000-R -vaihdevipu on näppärä käyttää; ylemmästä vivusta vaihto suurempaan vaihteeseen, alemmasta pienempää pykälään. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä. Shimano Alivio -takavaihtaja vaihtaa viipyilemättä ja varmasti.

Voimalla jyräävään sähköfatbikeen tarvitaan myös tehokkaat ja varmatoimiset jarrut. Hydrauliset Tektro T-275 -levyjarrut pysäyttävät tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti.

Varusteet

FitNord Rumble 1000S -sähköfatbiken mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Rumble 1000S on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Valitse FitNord Rumble 1000S Sähköfatbike, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa huippuosista koottu premium-tason sähköfatbike, joka vakuuttaa niin arkikäytössä, maastopyöräilyssä kuin pidemmillä retkillä
 • Äärimmäisen voimakasvääntöinen 110 Nm keskimoottori momenttitunnistimella
 • Erittäin suurikapasiteettinen 1008 Wh tehoakku ja kantama optimioloissa jopa 200 kilometriä
 • Uskomaton pito, jousto ja rullaavuus 26 x 4.0 tuumaisilla renkailla
 • Ketterä ja miellyttävä ajotuntuma keskimoottorin, erinomaisen runkogeometrian ja joustohaarukan ansiosta

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

FitNord Rumble on huippuluokan sähköfatbike joustohaarukalla uskomattoman edulliseen hintaan. Tilaa nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot ja takuu

Perustiedot
Merkki ja malli: FitNord Rumble 1000S (joustokeulalla)
Käyttötarkoitus: maastopyöräily, työmatkapyöräily, vapaa-ajan pyöräily
Rengaskoko: 26”
Runkomateriaali: alumiini
Runkokoot: 42cm, 46 cm ja 51 cm
Paino: 27 kg

Akku ja moottori
Akkukapasiteetti: 1008 Wh, 36V, 28Ah
Akkukennot: Samsung / LG
Akkutyyppi: Lithium-ion
Toimintamatka: Optimioloissa jopa 200 km (kantamaan vaikuttavat avustustaso, maasto, käyttäjän koko ja lämpötila)
Moottori: TechDrive
Moottorin teho: 250 W
Moottorin vääntö: 110 Nm
Moottorin sijainti: Keskimoottori
Avustuksen enimmäisnopeus: 25 km/h
Poljinvoiman tunnistus: Momenttitunnistin (tunnistaa käytetyn poljinvoiman ja säätää moottorin tehon viiveettömästi)

Vaihteet ja voimansiirto
Vaihteiden lukumäärä: 9
Takavaihtaja: Shimano Alivio
Vaihdevipu: Shimano Acera SL-M3000-R
Eturatas: 38T
Takarattaat: 11-32T

Näyttö
Näyttö: TechDrive
Avustustasojen määrä: 5
Toiminnot: Avustustason valinta
Näytöllä näkyvät tiedot: Akun varaus, vauhti, matkamittari, trippimittari, ajoaika, maksiminopeus

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka
Etujarru: Tektro T275
Takajarru: Tektro T275
Jarrutyyppi: Hydrauliset levyjarrut
Renkaat: 26" 4" Maxxis Mammoth Exo
Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustohaarukka etälukituksella
Etuhaarukan malli: RST Renegade, T120 mm

Varusteet
Etuvalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Takavalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Satula: Sisältyy
Satulatolpan halkaisija: 30.4mm
Tavarateline: Lisävarusteena
Lokasuojat: Lisävarusteena
Seisontatuki: Sisältyy
Säädettävä ohjainkannatin: Sisältyy
Laturi : Sisältyy
Runkolukon kiinnitys: Ei

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

Kokotaulukko
Runkokoko 42 cm = Ajajan pituus 150-170 cm
Runkokoko 46 cm = Ajajan pituus 160-180 cm
Runkokoko 51 cm = Ajajan pituus 175-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko: 162 x 30 x 82 cm

Takuu yksityiskäytössä 
Runko: 5 vuotta
Muut osat: 24 kk
Akku: 12 kk
Takuu ei kata kulutusosien (ketjut, rattaat, jarrupalat jne.) normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Ammatti- ja vuokrakäytön takuista kysy lisää yritysmyynnistä

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohje

Maanlaajuinen huoltoverkosto

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Kokoamisohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).
 


Yhteensopivat lokasuojat:

Etulokasuoja

Takalokasuoja

 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 3999,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: