FitNord Rumble 1000 Sähköfatbike, musta (882 Wh tehoakku) + VUODEN LISÄTAKUU

4299,00 €

Svea -erämaksu alk.  170,67 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Vaativaan ajoon suunniteltu FitNord Rumble 1000 on todellinen premium-tason sähköfatbike.
FitNord Rumble 1000 on huippuominaisuuksin varustettu ja Suomessa suunniteltu sekä koottu premium-tason sähköfatbike. Rumble 1000 on omiaan haastavassa maastossa ympäri vuoden, mutta meno on sulavaa myös kaupunki- ja työmatka-ajossa. Suurikapasiteettinen akku, moderni runko ja väkevä keskimoottori tekevät Rumble 1000:sta erityisen laadukkaan valinnan aktiiviselle polkijalle.

Tämän takia kannattaa valita juuri Rumble 1000 uudeksi sähköpyöräksesi:

 • Suomessa suunniteltu ja koottu
 • Suuri 882 Wh akku (36V 24,5Ah)
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 200 km
 • Keskimoottori momenttitunnistimella
 • Lukittava RST-joustokeula

Tiesitkö, että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? FitNord Rumble 1000 on tehokkain "sähköfättimme" eli sähköavusteinen läskipyörä. Valitse siis sopiva runkokoko ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta, niin pääset nopeasti iloisten Rumble 1000-kuskien joukkoon!

Rumble 1000 sähköpyörän löydät myös mintun värisenä.

Lue lisätietoja Rumble 1000 sähköfatbikesta:

Katso videolta FitNord Rumble 1000 -sähköfatbiken esittely:

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 882 Wh tehoakku (36V 24,5Ah) toimintamatka optimioloissa 200 km
 • 110 Nm TechDrive-keskimoottori momenttitunnistimella
 • 10-vaihteinen Shimano Deore -vaihteisto
 • RST Renegade -joustokeula lukituksella
 • Shimanon hydrauliset levyjarrut
 • Suunniteltu ja koottu Suomessa
 • Etu- ja takavalo saavat virtansa pyörän akusta.

Rumble 1000 on luotettava sähköavusteinen fättipyörä kylille ja poluille - ympäri vuoden

Vankkatekoisessa fatbikessa riittää vääntö jyrkimpiin nousuihin, se sopii kelille kuin kelille ja on vaivaton ajaa myös kaupungissa. Rumble 1000 on omiaan selättämään kovimmatkin esteet sulavasti ja selkääsi säästäen - RST ilmajousikeulua ja hissitolppa maksimoivat ajomukavuuden! Nopeasti reagoiva 110 Nm keskimoottori avustaa tehokkaasti polkemista ja tekee pyöräilystä kevyttä mäissä ja vastatuulessa. Rumble 1000:n 882 Wh akku on yksi suurimpia tässä hintaluokassa.

Akun toimintamatka jopa 200 km

Tällä sähköfatbikella pääset takuulla pitkälle! Laadukkailla LG-kennoilla varustetusta 882 Wh akulla riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 200 km matkalle. Suurikapasiteettisesta akusta ei helpolla lopu virta pitkillä lenkeillä tai kirpeillä talvipakkasilla. Tehoakku onkin huoleton valinta myös talvipyöräilyyn, eikä sitä tarvitse välttämättä edes ladata joka päivä. Nopealla laturilla (4A) akku latautuu kaksi kertaa nopeammin kuin tavallisella laturilla. Täysin runkoon integroitu akku on avaimella irrotettavissa lataamista varten. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

Viisi avustustasoa helpottamaan polkemista

Todella vahva 110 Nm TechDrive -keskimoottori tekee polkemisesta helppoa ja kevyttä reitistä riippumatta. Moottorin momenttitunnistin tunnistaa polkemisvoiman ja optimoi moottorin tehoa sen mukaan. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voi itse valita, kuinka paljon moottori polkemista avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä LCD-värinäyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason. Ohjausyksiköstä on lisäksi mahdollista ladata puhelin USB-lisäkaapelin avulla. Lisäkaapeli toimitetaan pyörän mukana.

Premium-tason ajokokemus

FitNord Rumble 1000 -sähköpyörän viimeistelee moderni ja kompakti runko, jolla ajoasento on rennon urheilullinen. Lukittava RST Renegade -ilmajoustokeula suodattaa kuopat ja juurakot tehokkaasti ja tekee metsäretkistä vauhdikkaita ja nautinnollisia kokemuksia. Vinkki: Ilmajousitusten säätämiseen suosittelemme tähän tarkoitukseen suunniteltua erityistä ilmapumppua. Rumble 1000 on varustettu hissitolpalla, eli ohjaustangosta säädettävällä satulatolpalla, mikä mahdollistaa nopean satulakorkeuden säätämisen maastossa. Ylämäessä voit jättää satulan korkealle, jotta polkeminen olisi helpompaa ja mahdollisimman tehokasta, kun taas alamäen alkaessa voit nopeasti laskea satulan korkeutta hallittavuuden maksimoimiseksi. Ajomukavuutta lisäävät Maxxisin leveät 4” Minion FBF/FBR -renkaat, jotka tarjoavat kunnon pitoa maastossa, hiekassa, lumessa ja loskassa, mutta myös pehmeää rullausta asfaltilla. Sähköfatbiken ajokokemus on ensiluokkainen ja se on ykkösvalinta aktiiviselle polkijalle, joka arvostaa pitkää akunkestoa ja todella vahvaa suorituskykyä.

Luotettava Shimano 1x10 -vaihteisto ja tehokkaat levyjarrut

Varmatoimisesta ja maastoajoon suunnitellusta Shimano Deore 1x10 -vaihteistosta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti maastosta ja kelistä riippumatta.

Suomalaista suunnittelua

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

TechDrive -moottorit

FitNordin Techdrive -moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme alan johtavien valmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. Techdrive-moottorin vahva vääntökyky on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon, ja se kilpailee Shimanon, Boschin ja Bafangin kanssa markkinoiden parhaiten myydyn moottorimerkin tittelistä Suomessa.

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

FitNord Rumble 1000 on väkevimpiä sähköfatbikeja Suomessa ja todellisen sähköfatbikeharrastajan valinta. Tilaa nyt Kuntokaupalta! 

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Rumble 1000 Sähköfatbike, musta (882 Wh tehoakku) + VUODEN LISÄTAKUU

Malli: Rumble 1000

Väri: Musta

Käyttötarkoitus: Työmatka-ajo, Maantieajo, Maastoajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 27 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 882 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 24.5 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 110 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 10

Vaihteiston tyyppi: Shimano Deore 10

Narrow wide eturatas: Ei

Ketjumalli: KMC E10

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Kyllä

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 180 mm

Renkaan malli: Maxxis Minion FBF / FBR

Renkaan koko, ETRTO: 122-559

Renkaan leveys: 4"

Etuhaarukan jousto: 100 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Joustokeula, ilmajousi

Etuhaarukan malli: Kiinteä, alumiini

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Läpiakseli

Akselityyppi, taka: Läpiakseli

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal Shadow Plus

Tavarateline: Lisävarusteena

Lokasuojat: Asennettavissa oleva lisävaruste

Ohjainkannatin: Kiinteä

Laturi, ampeerit: 4 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 43 cm = Ajajan pituus 150-170 cm
Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 160-180 cm
Runkokoko 53 cm = Ajajan pituus 175-195 cm

Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Pakkauksen koko: 164 x 32 x 84,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 3299,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: