FitNord Ranger 900 Sähkömaastopyörä (882 Wh tehoakku)

3749,00 €

Svea -erämaksu alk.  127,07 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

FitNord Ranger 900 on Suomessa koottu premium-tason sähkömaastopyörä huippuominaisuuksin. Moderni runkogeometria, erittäin voimakas 110 Nm keskimoottori, runkoon upotettu huippukorkealla 882 Wh kapasiteetilla varustettu akku, hydrauliset levyjarrut ja etälukittava ilmakeula ovat ominaisuuksia, jotka tekevät Ranger 900 -sähkömaastopyörästä helposti hallittavan, mukavan ja vauhdikkaan menopelin niin poluilla kiitämiseen kuin ronskimpaan maastoajoon. Huipputehokkaan akun ja edistyneen sähkömoottorin ansiosta Ranger 900:lla pääsee optimioloissa jopa 200 kilometriä yhdellä latauksella, joten sopivilla lisävarusteilla Ranger 900 on erinomainen vaihtoehto myös retkipyöräilyyn ja työmatka-ajoon. Kun verrataan speksejä erittäin kohtuulliseen hintalappuun, huomataan, että Ranger 900 kulkee kaukana saman hintaluokan kilpailijoistaan.
 • Suomessa koottu laadukkaista komponenteista
 • Erittäin voimakas 110 Nm keskimoottori momenttitunnistimella
 • Huipputehokas 882 Wh akku
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 200 km
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Kokonaan runkoon upotettu akku
 • Etälukittava ilmajoustokeula 120 mm joustolla
 • 9 vaihdetta

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Ranger 900 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ranger 900 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn.

Voimakas 110 Nm keskimoottori ja suurikapasiteettinen 882 Wh tehoakku

FitNord Ranger 900 on varustettu erittäin voimakkaalla 110 Nm 250 W TechDrive-keskimoottorilla, josta riittää vääntöä pahimpienkin mäkien nousemiseen kevyesti. Momenttitunnistimella toimiva keskimoottori tarjoaa todella luonnollisen ja helposti hallittavan polkutuntuman, josta on hyötyä erityisesti maastossa, liukkaalla ja vaativissa paikoissa ajettaessa. Momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa viiveettömästi sen mukaan. Sähkömoottorissa on viisi avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla. TechDrive-keskimoottorin edistynyt tekniikka minimoi virrankulutuksen, joten akku kestää pidempään.

Poikkeuksellisen suuren lähes 900 Wh kapasiteetin omaava Samsungin ja LG:n -kennoilla varustettu akku ei jätä pulaan tilanteessa kuin tilanteessa. Virtaa riittää maastosta, avustuksen tasosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 200 kilometrin matkan ja metsässäkin painellessa akku tarjoaa erinomaisen ajoajan. Suurikapasiteettinen akku sopii siis täydellisesti pidempien retkien tekemiseen, eikä lataamisesta tarvitse välttämättä huolehtia joka päivä esimerkiksi työmatkakäytössä. Tehokkaasta akusta on suuri hyöty myös talvella, kun pakkanen syö sähköpyörien akkujen varausta jopa kolmanneksella. Akku on täysin upotettu Ranger 900:sen runkoon, mutta se on helppo irrottaa avaimella lataamista varten.

Erinomainen ajotuntuma ja hallittavuus

Keskimoottorin ja täysin runkoon integroidun akun edut eivät jää pelkkään tyylikkääseen ulkonäköön. FitNord Ranger 900:sen painopiste on runkoon integroidun akun ja keskimoottorin ansiosta keskellä ja alhaalla, mikä parantaa sähköpyörän tasapainoa, hallittavuutta ja ajotuntumaa. Tämä on tarpeen erityisesti hiemankin haastavammassa maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä nautinnollista myös kaupungissa ja teillä poljettaessa.   

FitNord Ranger 900 -sähkömaastopyörä on varustettu 120 mm ilmalla joustavalla ja etälukittavalla RST Aerial T120 -joustokeulalla, jonka avulla kivien, juurakoiden, kuoppien ja muiden esteiden ylittäminen käy vauhdikkaasti. Joustohaarukan lukitseminen onnistuu suoraan ohjaustangosta, joten tiepätkät siirtymillä voidaan ajaa jäykällä keulalla. Maxxis Ikon -renkaat rullaavat vauhdikkaasti niin tasaisella kuin esteiden yli ja tarjoavat erinomaisen pidon. Hydrauliset Tektro T-275 -levyjarrut pysäyttävät kovastakin vauhdista tehokkaasti ja turvallisesti.

FitNord Ranger 900 -sähköpyörässä on 9-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla ja Shimano Alivio - vaihtajalla. Yhdeksästä vaihteesta löytyy yhdessä avustuksen reaktiivisuuden ja väännön kanssa välitys jokaiseen tilanteeseen, eivätkä jyrkät kurvit tai äkkinousut pääse yllättämään.

Varusteet

FitNord Ranger 900 -sähkömaastopyörän mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Ranger 900 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä.  Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

FitNord Ranger 900 on saatavilla kahdessa eri runko- ja rengaskoossa; 48 cm runko 27,5 tuumaisilla renkailla ja 54 cm runko 29 tuumaisilla renkailla.

Katso tästä FitNord Ranger 900 Sähkömaastopyörän esittelyvideo:

Valitse FitNord Ranger 900, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa laadukkaista komponenteista koottu premium-tason sähkömaastopyörä maastopyöräilyyn, pitkille retkille, työmatkapyöräilyyn yms.
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 200 km
 • Erinomainen hallittavuus ja polkutuntuma momenttitunnistimella varustetulla korkeavääntöisellä keskimoottorilla
 • Erittäin tyylikäs ja linjakas ulkonäkö, nykyaikainen runkogeometria ja runkoon upotettu akku

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt tajuttomalla akkukestolla ja huikealla ajomukavuudella varustettu sähkömaastopyörä Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot ja takuu

Perustiedot
Merkki ja malli: FitNord Ranger 900
Käyttötarkoitus: maastopyöräily, työmatkapyöräily, vapaa-ajan pyöräily
Rengaskoko: 27,5" (48 cm runko), 29” (54 cm runko)
Runkomateriaali: alumiini
Runkokoot: 48 cm ja 54 cm
Paino: 26 kg

Akku ja moottori
Akkukapasiteetti: 882 Wh, 36V 24,5Ah
Akkukennot: Samsung / LG
Akkutyyppi: Lithium-ion
Toimintamatka: optimioloissa jopa 200 km (kantamaan vaikuttavat avustustaso, maasto, lämpötila ja käyttäjän koko)
Moottori: TechDrive
Moottorin teho: 250 W
Moottorin vääntö: 110 Nm
Moottorin sijainti: Keskimoottori
Avustuksen enimmäisnopeus: 25 km/h
Poljinvoiman tunnistus: Momenttitunnistin (tunnistaa käytetyn poljinvoiman ja säätää moottorin tehon viiveettömästi)

Vaihteet ja voimansiirto
Vaihteiden lukumäärä: 9
Takavaihtaja: Shimano Alivio
Vaihdevipu: Shimano Acera
Kasetti: Shimano CS-HG400-9
Eturatas: 38T
Takarattaat: 11-34T
Etunapa: MD-JA159F
Takanapa: MD-JA259R-DSE-QR

Näyttö
Näyttö: TechDrive, värinäyttö
Avustustasojen määrä: 5
Toiminnot: Avustustason valinta
Näytöllä näkyvät tiedot: Akun varaus, vauhti, matkamittari, trippimittari, ajoaika, maksiminopeus

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka
Etujarru: Tektro T275
Takajarru: Tektro T275
Jarrutyyppi: Hydrauliset levyjarrut
Renkaat: 27,5" 2,2" / 29" 2,2" Maxxis Ikon
Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula etälukituksella
Etuhaarukan malli: RST Aerial, ilma, T120 mm

Varusteet
Etuvalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Takavalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Satula: Sisältyy
Satulatolpan halkaisija: 30.4mm
Tavarateline: Lisävarusteena
Lokasuojat: Lisävarusteena
Seisontatuki: Sisältyy
Säädettävä ohjainkannatin: Sisältyy
Laturi : Sisältyy
Runkolukon kiinnitys: Kyllä (lukko hankittava lisävarusteena)

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

Kokotaulukko
Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 170-185 cm
Runkokoko 54 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko:

 • 48 cm: 154 x 24 x 86 cm
 • 54 cm: 159 x 24 x 88 cm


Takuu yksityiskäytössä 
Runko: 5 vuotta
Muut osat: 24 kk
Akku: 12 kk

Ammatti- ja vuokrakäytön takuista kysy lisää yritysmyynnistä

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohje

Maanlaajuinen huoltoverkosto
FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Kokoamisohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä). 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 3199,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: