FitNord Ranger 900 Sähkömaastopyörä (900 Wh tehoakku)

3499,00 €

Tai osamaksulla alk 145,79 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Saapuu arviolta: 1.5.2021

FitNord Ranger 900 on Suomessa koottu premium-tason sähkömaastopyörä huippuominaisuuksin. Moderni runkogeometria, erittäin voimakas 100 Nm keskimoottori, runkoon upotettu akku, hydrauliset levyjarrut ja etälukittava joustokeula ovat ominaisuuksia, jotka tekevät Ranger 900 -sähkömaastopyörästä helposti hallittavan, mukavan ja vauhdikkaan menopelin niin poluilla kiitämiseen kuin ronskimpaan maastoajoon. Käsittämättömän tehokkaan akun ja edistyneen sähkömoottorin ansiosta Ranger 900:lla pääsee jopa 200 kilometriä yhdellä latauksella, joten sopivilla lisävarusteilla Ranger 900 on erinomainen vaihtoehto myös retkipyöräilyyn ja työmatka-ajoon. Kun verrataan speksejä erittäin kohtuulliseen hintalappuun, huomataan, että Ranger 900 kulkee kaukana saman hintaluokan kilpailijoistaan.
 • Suomessa koottu laadukkaista komponenteista
 • Erittäin voimakas 100 Nm keskimoottori momenttitunnistimella
 • Huipputehokas 900 Wh akku, kantama jopa 200 km
 • 29 tuumaiset renkaat
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Kokonaan runkoon upotettu akku
 • Etälukittava joustokeula 120 mm joustolla
 • 9 vaihdetta

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Ranger 900 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ranger 900 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn.

Voimakas 100 Nm keskimoottori ja jopa 200 km kantama

FitNord Ranger 900 on varustettu erittäin voimakkaalla 100 Nm 250 W TechDrive-keskimoottorilla, josta riittää vääntöä pahimpienkin mäkien nousemiseen kevyesti. Momenttitunnistimella toimiva keskimoottori tarjoaa todella luonnollisen ja helposti hallittavan polkutuntuman, josta on hyötyä erityisesti maastossa, liukkaalla ja vaativissa paikoissa ajettaessa. Momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa viiveettömästi sen mukaan. Sähkömoottorissa on kuusi avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla. TechDrive-keskimoottorin edistynyt tekniikka minimoi virrankulutuksen, joten akku kestää pidempään.

Järeä 900 Wh Samsung-kennoilla varustettu akku kestää maastosta ja avustuksen tasosta riippuen jopa 200 kilometrin matkan. Suurikapasiteettinen akku sopii täydellisesti pidempien retkien tekemiseen, eikä lataamisesta tarvitse välttämättä huolehtia joka päivä esimerkiksi työmatkakäytössä. Tehokkaasta akusta on suuri hyöty myös talvella, kun pakkanen syö sähköpyörien akkujen varausta jopa kolmanneksella. Akku on täysin upotettu Ranger 900:sen runkoon, mutta se on helppo irrottaa avaimella lataamista varten.

Erinomainen ajotuntuma ja hallittavuus

Keskimoottorin ja täysin runkoon integroidun akun edut eivät jää pelkkään tyylikkääseen ulkonäköön. FitNord Ranger 900:sen painopiste on runkoon integroidun akun ja keskimoottorin ansiosta keskellä ja alhaalla, mikä parantaa sähköpyörän tasapainoa, hallittavuutta ja ajotuntumaa. Tämä on tarpeen erityisesti hiemankin haastavammassa maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä nautinnollista myös kaupungissa ja teillä poljettaessa.   

FitNord Ranger 900 -sähkömaastopyörä on varustettu 120 mm joustavalla ja etälukittavalla RST Aerial T120 -joustokeulalla, jonka avulla kivien, juurakoiden, kuoppien ja muiden esteiden ylittäminen käy vauhdikkaasti. Joustohaarukan lukitseminen onnistuu suoraan ohjaustangosta, joten tiepätkät siirtymillä voidaan ajaa jäykällä keulalla. 29 tuumaiset Maxxis Ikon -renkaat rullaavat vauhdikkaasti niin tasaisella kuin esteiden yli ja tarjoavat erinomaisen pidon. Hydrauliset Tektro T-275 -levyjarrut pysäyttävät kovastakin vauhdista tehokkaasti ja turvallisesti.

FitNord Ranger 900 -sähköpyörässä on 9-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla ja Shimano Alivio -takavaihtajalla. Yhdeksästä vaihteesta löytyy sopiva välitys niin jyrkkiin mäkinousuihin kuin vauhdikkaisiin laskuihin. Yksinkertainen vaihteisto on myös toimintavarma ja helppo huoltaa. Altus-takavaihtaja toimii helppokäyttöisen MotionShift-vaihdevivun käskyttämänä tarkasti ja nopeasti. MotionShift-vaihdevivun ehdoton etu maastopyöräilyssä on sen käyttö pelkällä peukalolla, mikä vapauttaa etusormen jarrulle. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä.

Varusteet

FitNord Ranger 900 -sähkömaastopyörän mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Ranger 900 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä.  Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

FitNord Ranger 900 on saatavilla kahdessa eri runko- ja rengaskoossa; 48 cm runko 27,5 tuumaisilla renkailla ja 54 cm runko 29 tuumaisilla renkailla.

Valitse FitNord Ranger 900, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa laadukkaista komponenteista koottu premium-tason sähkömaastopyörä maastopyöräilyyn, pitkille retkille, työmatkapyöräilyyn yms.
 • Uskomaton akkukesto, jopa 200 km yhdellä latauksella
 • Erinomainen hallittavuus ja polkutuntuma momenttitunnistimella varustetulla keskimoottorilla
 • Erittäin tyylikäs ja linjakas ulkonäkö, nykyaikainen runkogeometria ja runkoon upotettu akku
 • Uskomaton hinta-laatusuhde
Tilaa nyt tajuttomalla akkukestolla ja huikealla ajomukavuudella varustettu sähkömaastopyörä Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Takuu

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.