FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä, musta (630 Wh akku)

FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä, musta (630 Wh akku)

2399,00 € 2999,00 €

Svea -erämaksu alk.  94,55 €/kk

ALE 20 % ma 27.5.2024 asti

Lisätarvikkeet

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Suomessa suunniteltu ja koottu suorituskykyinen Ranger 500 on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat sähköpyörääsi väkevää moottoria, pitkää akunkestoa ja miellyttävän sporttista ajoasentoa.

Viisi avustustasoa, joustokeula, laadukkaat renkaat sekä toimintavarma vaihteisto tekevät Ranger 500:lla ajamisesta miellyttävää sekä vaativissa maastoissa että rennossa työmatkapyöräilyssä.

Katso videolta Ranger 500 -sähköpyörän esittely:

Tutustu pyörään ja siirry helpon sekä huolettoman sähkömaastopyöräilyn maailmaan!

1. Väkevä akku – yhdellä latauksella jopa 160 kilometriä

Laadukkailla LG-kennoilla varustetusta 630 Wh akulla riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 160 kilometrin matkalle! Suurikapasiteettinen akku on huoleton pitkillä lenkeillä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä. Akku on avaimella irrotettavissa lataamista varten. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

2. Polkeminen kevyttä, avustustaso tilanteen mukaan

Voimakas 80 Nm TechDrive-keskimoottori tekee polkemisesta kevyttä maastosta riippumatta. Väkevä keskimoottori jaksaa vääntää jyrkemmissäkin ylämäissä ja momenttitunnistin tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voi itse valita, kuinka paljon moottori polkemista avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason. FitNordin Techdrive -moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme alan johtavien valmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. 

3. Miellyttävän sporttinen ajoasento – joustokeulalla lisää ajomukavuutta

FitNord Ranger 500 -sähköpyörän ajotuntuma on täysin omaa luokkaansa. Moderni runko sporttisella ajoasennolla viimeistelee kokonaisuuden. Edessä oleva Suntour-joustokeula on helppo lukita esimerkiksi maantieajoa varten. Ajomukavuutta lisäävät leveät Maxxis Ikon -renkaat, jotka tarjoavat pitoa maastossa, mutta rullaavat erinomaisesti myös asfaltilla. Ranger 500 sähköpyörä onkin tullut tunnetuksi hyvästä hinta-laatusuhteestaan sekä loistavasta ajotuntumastaan. Yksinkertaisesta ja varmatoimisesta Shimano Acera 1x8 -vaihteistosta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän varmasti maastosta ja kelistä riippumatta.

4. Suunniteltu ja kasattu Suomessa

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi. Ranger 500 -pyörät on suomalaisen suunnittelun lisäksi myös koottu Suomessa.

Kenelle ja miksi?

Ympärivuotiseen ajoon tarkoitettu moderni Ranger 500 on osuva valinta jäykkäperäistä, mutta ketterää ja sporttisen sulavasti liikkuvaa sähkömaastopyörää etsivälle. Suomessa suunniteltu ja koottu pyörä on suunniteltu Pohjolan vaihteleviin olosuhteisiin ja sen monipuoliset olosuhteet näyttäytyvät edukseen sekä maastolenkeillä että kevyemmässä taajama-ajossa. Huippuominaisuuksin varustettu moderni menopeli on helposti hallittava kokonaisuus vaativammassakin ajossa. Ihastu sinäkin hintaluokkansa toimintavarmimpaan suorituskykyyn!

Klassisen mustan lisäksi löydät Ranger 500 -sähkömaastopyörän myös mintunvihreänä. Jos olet kiinnostunut vieläkin ketterämmästä maastopyöräilystä, kannattaa tutustua FitNord Ranger 700FS -malliin, jonka ilmajousitus ja suurempi akku selvittävät haastavimmatkin maastot pehmeästi.

Tiesitkö että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? Siirry sinäkin vaivattoman polkupyöräilyn maailmaan ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta! => Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan runko 53 cm tästä

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä, musta (630 Wh akku)

Malli: Ranger 500

Väri: Musta

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maantieajo, Maastoajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 25 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 630 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 17.5 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 80 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Acera 8

Narrow wide eturatas: Kyllä

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Kyllä

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Renkaan leveys: 2.2"

Pistosuojaus: Kyllä

Etuhaarukan jousto: 120 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: SR Suntour X1LO, 120mm

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal Shadow Plus

Tavarateline: Lisävarusteena

Lokasuojat: Asennettavissa oleva lisävaruste

Ohjainkannatin: Kiinteä

Laturi, ampeerit: 2 A

Koko-opas

Runkokoko 43 cm = Ajajan pituus 160-175cm 
Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 170-185 cm
Runkokoko 53 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat

Pakkauksen koko: 159 x 25 x 90,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).


 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2399,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: