FitNord Homerun Juoksumatto

1999,00 €

Tai erämaksulla alk. 74,23 €/kk

Tuote poistunut mallistosta.

FitNord Homerun Juoksumatto tarjoaa suurikokoisista huippujuoksumatoista tutut ominaisuudet uskomattoman kompaktissa koossa!

FitNord Homerun on kokoontaitettava ja helposti liikuteltava juoksumatto suurella juoksualalla, tehokkaalla moottorilla sekä monipuolisilla harjoitusohjelmilla. Moottorin teho on 1,75 hevosvoimaa (3 hv hetkellinen teho) ja maksiminopeus on 16 km/h, joten juoksumatosta riittää mainiosti puhtia useimpien kotikuntoilijoiden tarpeisiin. Kunnollisen kokoinen juoksualusta tekee juoksemisesta turvallista ja miellyttävää. Lisätehoa juoksuun, hölkkään ja kävelyyn saadaan moottorisoidulla kaltevuudensäädöllä, joka on säädettävissä 0-15 % kulmaan.

Kunnollisen kokoinen juoksuala

FitNord Homerunin juoksuala on useimmista kompakteista juoksumatoista poiketen kookas. 141 x 50 cm leveällä juoksualalla on turvallista juosta kovaa eikä reunojen yli astumista tarvitse pelätä.Tuntumaltaan Homerunin juoksualusta on joustava ja pehmeä. Suositeltu maksimipainoraja on 135 kg, joten laite sopii myös suurikokoisemmille kuntoilijoille.

Juoksumatossa on 18 esiasennettua harjoitusohjelmaa, 3 käyttäjäkohtaista ohjelmaa sekä bodyfat-toiminto. Toimintojen ohjaaminen on helppoa erittäin selkeältä ja tyylikkäältä LED-näytöltä.

Tyylikäs ja kompakti juoksumatto kotiin kuin kotiin

FitNord Homerun -juoksumatto häikäisee myös modernilla ja tyylikkäällä ulkonäöllään. Homerun on täydellinen valinta helposti säilytettävää ja kompaktia juoksumattoa etsivälle kotikuntoilijalle säännölliseen käyttöön.

FitNord Homerun -juoksumatto on nopeasti kokoontaitettavissa, jolloin sitä voidaan säilyttää joko pystyssä tai vaakatasossa esimerkiksi oven takana, komerossa tai sängyn alla. Laitteen alla olevat siirtopyörät helpottavat liikuttelua.

Valitse FitNord Homerun Juoksumatto, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 1. Suurikokoinen 141 x 50 cm juoksuala kompaktissa juoksumatossa
 2. Nopeasti kokoontaitettavissa ja helppo liikutella
 3. Voidaan säilyttää pystyasennossa tai vaakatasossa
 4. Tehokas moottori (1,75 hv, 3 hv hetkellinen teho)
 5. Selkeä ja helppokäyttöinen näyttö
 6. Moderni ja tyylikäs ulkonäkö

Tilaa nyt suurien juoksumattojen ominaisuudet kompaktiin kokoon niputtava FitNord Homerun kotikuntoiluun Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Kasausohjeet

Arvostelut


Yhteenveto

4.66666667     / 5
4,7
5.0000     / 5
5,0
4.0000     / 5
4,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 5,0
 • 4,0
 • 5,0

Ensimmäinen kotiin

Hankin ensimmäistä kertaa kotiin juoksumaton, salilla on tätä ennen tullut käytettyä lämmittelyyn. Tämä on riittävän tukeva ja leveä kotikäyttöön. Valmis ohjelmat oli vähän pettymys, kun olen reipas kävelijä ja 3 km tunnissa on aika hidas itselleni. Laite ollut reilu pari viikkoa käytössä. Aamuisin käytän vartin ennen aamupalaa ja töitä ensin 5 min rauhallista ja sitten nopeutan, herää hyvin työpäivään. En ole vielä omaa ohjelmaa kokeillut asettaa. Juostessa hieman kova alusta, mutta kai jalat ajan myötä vahvistuvat ja tottuvat. Ei tarvinnut erikseen asennella, vaan oli melkein käyttövalmis, kun avasi säilytysasennostaaisan auki. Tämä oli positiivinen yllätys. Alunperin harkinnassa oli Nordfit 300. Käytiin liikkeessä katsomassa ja päädyttiin tähän homerun malliin. Olen ollut tyytyväinen että otettiin tämä sittenkin. N 162 cm, 64 kg
Mt 23.10.2021 , Vantaa
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: