FitNord Homerun Juoksumatto

1399,00 € 1999,00 €

Tai osamaksulla alk 58,29 €/kk

ALE 30 % 9.8.2021 saakka

Valitse lisätarvikkeet ja palvelut

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

FitNord Homerun Juoksumatto tarjoaa suurikokoisista huippujuoksumatoista tutut ominaisuudet uskomattoman kompaktissa koossa!

Fitnord Homerun on kokoontaitettava ja helposti liikuteltava juoksumatto suurella juoksualalla, tehokkaalla moottorilla sekä monipuolisilla harjoitusohjelmilla. Täysikokoinen 141 x 50 cm juoksualusta on tuntumaltaan ensiluokkainen ja turvallinen juosta laitteen 16 km/h maksiminopeudellakin. Lisätehoa juoksuun, hölkkään ja kävelyyn saadaan moottorisoidulla kaltevuudensäädöllä. FitNord Homerun -juoksumatto häikäisee myös modernilla ja tyylikkäällä ulkonäöllään. Homerun on täydellinen valinta helposti säilytettävää ja kompaktia juoksumattoa etsivälle kotikuntoilijalle säännölliseen käyttöön.

FitNord Homerunin juoksuala on useimmista kompakteista juoksumatoista poiketen kookas. 141 x 50 cm leveällä juoksualalla on turvallista juosta kovaa, eikä reunojen yli astumista tarvitse pelätä. Tuntumaltaan Homerunin juoksualusta on joustava ja pehmeä. Suositeltu maksimipainoraja on 135 kg, joten laite sopii myös suurikokoisemmille kuntoilijoille.

FitNord Homerun -juoksumatto on nopeasti kokoontaitettavissa, jolloin sitä voidaan säilyttää joko pystyssä tai vaakatasossa esimerkiksi oven takana, komerossa tai sängyn alla. Laitteen alla olevat siirtopyörät helpottavat liikuttelua.

Juoksumaton moottori on teholtaan 1,75 hevosvoimaa (3 hv hetkellinen teho), joten puhtia riittää monipuoliseen harjoitteluun. Maksiminopeus on 16 km/h, joka riittää mainiosti useimmille kotikuntoilijoille. Juoksumaton kallistus on säädettävissä 0-15 % kulmaan.

Juoksumatossa on 18 esiasennettua harjoitusohjelmaa, 3 käyttäjäkohtaista ohjelmaa sekä bodyfat-toiminto. Toimintojen ohjaaminen on helppoa erittäin selkeältä ja tyylikkäältä LED-näytöltä.

Valitse FitNord Homerun Juoksumatto, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  • Suurikokoinen 141 x 50 cm juoksuala kompaktissa juoksumatossa
  • Nopeasti kokoontaitettavissa ja helppo liikutella
  • Voidaan säilyttää pystyasennossa tai vaakatasossa
  • Tehokas moottori (1,75 hv, 3 hv hetkellinen teho)
  • Selkeä ja helppokäyttöinen näyttö
  • Moderni ja tyylikäs ulkonäkö
Tilaa nyt suurien juoksumattojen ominaisuudet kompaktiin kokoon niputtava FitNord Homerun tehokkaaseen kotikuntoiluun Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: