FitNord Flow Sähköpyörä (vaihteeton)

1499,00 €

Svea -erämaksu alk.  38,36 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

FitNord Flow Sähköpyörä on upean tyylikäs vaihteeton sähkösinkula varmatoimista, matalarunkoista ja vauhdikasta kulkuvälinettä kaipaavalle kaupunkiliikkujalle. Erinomainen hinta-laatusuhde, helppohuoltoisuus ja kevyt paino tekevät Flow-sähköpyörästä sekä järkevän että hauskan valinnan työmatkojen taittamiseen ja vapaa-ajan ajeluihin. Polkaise Flow vauhtiin ja nauti, tätä yksinkertaisemmaksi ei sähköpyöräily mene!
 • Vaihteeton sähkösinkula kaupunkipyöräilyyn
 • 280 Wh akku
 • Toimintamatka optimioloissa 60 km
 • Runkoon upotettu akku
 • Takamoottori
 • 5 avustustasoa
 • Levyjarrut
 • Varusteltavissa omien tarpeiden mukaan

Miksi vaihteeton sähkösinkula?

Sinkula on suomennos termistä single speed, eli yksivaihteinen polkupyörä. Myös vaihteettomiksi kutsuttavat yksivaihteiset polkupyörät viehättävät yksinkertaisen tekniikan, keveyden, huoltovapauden, äänettömyyden sekä jo pelkän ajamisen hauskuuden ja vaivattomuuden vuoksi. Sinkulalla poljettaessa ei tarvitse keskittyä vaihteiden vaihtamiseen tai murehtia ketjun hyppimisestä väärille rattaille, vaan poljinvoima välittyy suoraan takarenkaalle ilman välikappaleita.

Koska sinkulafillarilla poljettaessa ei voida vaihtaa pienempää vaihdetta, saattaa jyrkempien ylämäkien nouseminen tuottaa tuskaa. FitNord Flow -sähkösinkula ratkaisee tämän ongelman, sillä polkemista avustavan sähkömoottorin avulla mäkien nouseminen ja vastatuuleen ajaminen onnistuu kevyesti ja hikoilematta.

FitNord Flow on kevyt ja nopea

FitNord Flow -sähköpyörä painaa noin 5-10 kiloa vähemmän kuin tavanomaiset sähköpyörät. Yleinen harhaluulo yksivaihteisten hitaudesta ei pidä paikkaansa – FitNord Flow kulkee kevyen painon, sopivan välityksen ja kevyesti kuvioitujen renkaiden ansiosta erittäin vauhdikkaasti. 250 W TechDrive-takamoottori avustaa polkemista ja viidestä avustustasosta löytyy tehoa niin mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen etenemiseen vastatuulella. Toimintavarmojen levyjarrujen avulla sähköpyörän saa myös pysähtymään tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti. Noin 18 kiloa painavalla FitNord Flow -sähköpyörällä pystyy helposti polkemaan ilman avustustakin, joten akkukestosta murehtiminen ei ole niin olennaista kuin monien muiden sähköpyörien kohdalla. Kevyt sähköpyörä on myös helppo nostaa yöksi pyörävarastoon tai sisälle kerrostaloasuntoon.

Upean linjakas ulkonäkö runkoon upotetulla akulla

Upean näköinen FitNord Flow-sähköpyörä saa virtansa runkoon integroidusta 280 Wh akusta, josta riittää avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen virtaa noin 60 kilometrin matkalle. Runkoon huomaamattomasti piilotettu akku saa sähkönpyörän näyttämään enemmän perinteiseltä kaupunkipyörältä kuin sähköpyörältä. Akku on irrotettavissa esimerkiksi pidempiaikaista säilytystä varten.

FitNord Flow -sähkönpyörän rungon vaakaputki on matalalla, joten kyytiin ja siitä pois on helppo nousta.

Vähemmän kuluvia ja huollettavia osia

FitNord Flow -sähköpyörä on erittäin toimintavarma ja helppohuoltoinen. Yksivaihteinen voimansiirto säästää vaihteiston säätämiseltä ja hintavilta vaihteistohuolloilta. Ketjujen ja rattaiden puhtaanapito sekä rasvaus riittävät yleisimmiksi huoltotoimenpiteiksi voimansiirrolle.

Yksinkertaiseksi ja varmatoimiseksi suunnitellussa FitNord Flow -sähköpyörässä et maksa turhasta, vaan voit varustella sen omien tarpeiden mukaan. Mukana toimitettaviin lisävarusteisiin kuuluvat lakisääteiset etu- ja takavalot sekä pyörän parkkeerauksessa helpottava jalkatuki. Rungossa on kiinnityspisteet tavaratelineelle sekä runkolukolle. Sähköpyörään sopivat lokasuojat, tavarakorit sekä muut lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Katso tästä FitNord Flow Singlespeed sähköpyörän esittelyvideo:


Valitse FitNord Flow, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:
 • Yksinkertainen ja varmatoiminen sähköpyörä työmatka-ajoon ja kaupunkikäyttöön
 • Keveys: painoa noin 5-10 kiloa vähemmän useimpiin sähköpyörämalleihin verrattuna
 • Upean linjakas ulkonäkö, joka ei ensisilmäykseltä näytä sähköpyörältä
 • Ei hankalia huoltotoimenpiteitä, vaihteiden säätöä tai ylimääräisiä hajoavia osia
 • Mahdollisuus varusteluun juuri omien tarpeiden mukaan

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt upea FitNord Flow -sähköpyörä huippuedulliseen hintaan Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot ja takuu

Perustiedot
Merkki ja malli: FitNord Flow
Käyttötarkoitus: työmatkapyöräily, retkipyöräily, vapaa-ajan pyöräily
Rengaskoko: 28"
Runkomateriaali: alumiini
Runkokoot: 46 cm / 51 cm
Paino: 18,5 kg

Akku ja moottori
Akkukapasiteetti: 280 Wh (36V 7.8 Ah)
Akkukennot: Samsung / LG
Akkutyyppi: Lithium-ion
Toimintamatka: optimioloissa jopa 160 km (kantamaan vaikuttavat avustustaso, maasto, käyttäjän koko ja lämpötila)
Moottori: TechDrive
Moottorin teho: 250 W
Moottorin vääntö: 40 Nm
Moottorin sijainti: Takamoottori
Avustuksen enimmäisnopeus: 25 km/h
Poljinvoiman tunnistus: Kadenssitunnistin (tunnistaa polkimien pyörintänopeuden)

Vaihteet ja voimansiirto
Vaihteiden lukumäärä: 1

Näyttö
Näyttö: TechDrive
Avustustasojen määrä: 5
Toiminnot: Avustustason valinta
Näytöllä näkyvät tiedot: Akun varaus, vauhti, matkamittari, trippimittari, ajoaika, maksiminopeus

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka
Etujarru: Tektro
Takajarru: Tektro
Jarrutyyppi: Mekaaniset levyjarrut
Renkaat: 28" CST 38 mm
Etuhaarukan tyyppi: jäykkä

Varusteet
Etuvalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset, etuvalo ei tuotekuvassa)
Takavalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Satula: Sisältyy
Tavarateline: Lisävarusteena
Lokasuojat: Lisävarusteena
Seisontatuki: Sisältyy
Säädettävä ohjainkannatin: Sisältyy
Laturi : Sisältyy
Runkolukon kiinnitys: Kyllä (lukko hankittava lisävarusteena)

Kokotaulukko
Runkokoko 46 cm = Ajajan pituus 155-170 cm
Runkokoko 51 cm = Ajajan pituus 168-185 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko: 152 x 23 x 79 cm

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

Välitys
FitNord Agile ja Flow mallien "vakiovaihteen" välitys on 16 hammasta takana ja 38 hammasta edessä, joka on optimaalinen 15-20 kilometrin ajovauhtiin. Agile+ ja Flow+ malleihin on mahdollista päivittää myös 42 tai jopa 44 hampainen eturatas, jolloin polkemisen "mukavuusalue" siirtyy lähemmäs avustuksen ylintä 25 kilometrin tuntinopeutta. Keveytensä ansiosta pyörää on tällöin myös kevyt ja mukava polkea myös yli 25 kilometrin vauhdissa avustuksen jäätyä pois. Välityspäivitys onnistuu lisämaksusta joko heti tilauksen yhteydessä tai myöhemmin esimerkiksi määräaikaishuollon kanssa tehtynä.

42-hampainen

44-hampainen

Takuu yksityiskäytössä
Runko: 5 vuotta
Muut osat: 24 kk
Akku: 12 kk
Takuu ei kata kulutusosien (ketjut, rattaat, jarrupalat jne.) normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohje

Maanlaajuinen huoltoverkosto
FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Kokoamisohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 999,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: