FitNord Flow Sähköpyörä AVAJAISTARJOUS: Varustepaketti kaupan päälle

1249,00 € 1799,00 €

Tai osamaksulla alk 52,04 €/kk

ALE 30 % 2.8.2021 saakka
Varastossa, lähetetään 2-3 arkipäivässä

HUOM! Varustepaketti toimitetaan jälkitoimituksena 31.8. saapuvasta erästä.
AVAJAISTARJOUS: Varustepaketti kaupan päälle. Sisältää lokasuojat ja tavaratelineen (arvo 95 €). Tarjoustuotteita saatavilla rajoitettu erä.

FitNord Flow Sähköpyörä on upean tyylikäs vaihteeton sähkösinkula varmatoimista, matalarunkoista ja vauhdikasta kulkuvälinettä kaipaavalle kaupunkiliikkujalle. Erinomainen hinta-laatusuhde, helppohuoltoisuus ja kevyt paino tekevät Flow-sähköpyörästä sekä järkevän että hauskan valinnan työmatkojen taittamiseen ja vapaa-ajan ajeluihin. Polkaise Flow vauhtiin ja nauti, tätä yksinkertaisemmaksi ei sähköpyöräily mene!
 • Vaihteeton sähkösinkula kaupunkipyöräilyyn
 • 280 Wh akku / kantama jopa 60 km
 • Runkoon upotettu akku
 • Takamoottori
 • 5 avustustasoa
 • Levyjarrut
 • Varusteltavissa omien tarpeiden mukaan

Miksi vaihteeton sähkösinkula?

Sinkula on suomennos termistä single speed, eli yksivaihteinen polkupyörä. Myös vaihteettomiksi kutsuttavat yksivaihteiset polkupyörät viehättävät yksinkertaisen tekniikan, keveyden, huoltovapauden, äänettömyyden sekä jo pelkän ajamisen hauskuuden ja vaivattomuuden vuoksi. Sinkulalla poljettaessa ei tarvitse keskittyä vaihteiden vaihtamiseen tai murehtia ketjun hyppimisestä väärille rattaille, vaan poljinvoima välittyy suoraan takarenkaalle ilman välikappaleita.

Koska sinkulafillarilla poljettaessa ei voida vaihtaa pienempää vaihdetta, saattaa jyrkempien ylämäkien nouseminen tuottaa tuskaa. FitNord Flow -sähkösinkula ratkaisee tämän ongelman, sillä polkemista avustavan sähkömoottorin avulla mäkien nouseminen ja vastatuuleen ajaminen onnistuu kevyesti ja hikoilematta.

FitNord Flow on kevyt ja nopea

FitNord Flow -sähköpyörä painaa noin 5-10 kiloa vähemmän kuin tavanomaiset sähköpyörät. Yleinen harhaluulo yksivaihteisten hitaudesta ei pidä paikkaansa – FitNord Flow kulkee kevyen painon, sopivan välityksen ja kevyesti kuvioitujen renkaiden ansiosta erittäin vauhdikkaasti. 250 W TechDrive-takamoottori avustaa polkemista ja viidestä avustustasosta löytyy tehoa niin mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen etenemiseen vastatuulella. Toimintavarmojen levyjarrujen avulla sähköpyörän saa myös pysähtymään tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti. Noin 18 kiloa painavalla FitNord Flow -sähköpyörällä pystyy helposti polkemaan ilman avustustakin, joten akkukestosta murehtiminen ei ole niin olennaista kuin monien muiden sähköpyörien kohdalla. Kevyt sähköpyörä on myös helppo nostaa yöksi pyörävarastoon tai sisälle kerrostaloasuntoon.

Upean linjakas ulkonäkö runkoon upotetulla akulla

Upean näköinen FitNord Flow-sähköpyörä saa virtansa runkoon integroidusta 280 Wh akusta, josta riittää virtaa noin 60 kilometrin matkalle. Runkoon huomaamattomasti piilotettu akku saa sähkönpyörän näyttämään enemmän perinteiseltä kaupunkipyörältä kuin sähköpyörältä. Akku on irrotettavissa esimerkiksi pidempiaikaista säilytystä varten.

FitNord Flow -sähkönpyörän rungon vaakaputki on matalalla, joten kyytiin ja siitä pois on helppo nousta.

Vähemmän kuluvia ja huollettavia osia

FitNord Flow -sähköpyörä on erittäin toimintavarma ja helppohuoltoinen. Yksivaihteinen voimansiirto säästää vaihteiston säätämiseltä ja hintavilta vaihteistohuolloilta. Ketjujen ja rattaiden puhtaanapito sekä rasvaus riittävät yleisimmiksi huoltotoimenpiteiksi voimansiirrolle.

Yksinkertaiseksi ja varmatoimiseksi suunnitellussa FitNord Flow -sähköpyörässä et maksa turhasta, vaan voit varustella sen omien tarpeiden mukaan. Mukana toimitettaviin lisävarusteisiin kuuluvat lakisääteiset etu- ja takavalot sekä pyörän parkkeerauksessa helpottava jalkatuki. Rungossa on kiinnityspisteet tavaratelineelle sekä runkolukolle. Sähköpyörään sopivat lokasuojat, tavarakorit sekä muut lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Katso tästä FitNord Flow Singlespeed sähköpyörän esittelyvideo:


Valitse FitNord Flow, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:
 • Yksinkertainen ja varmatoiminen sähköpyörä työmatka-ajoon ja kaupunkikäyttöön
 • Keveys: painoa noin 5-10 kiloa vähemmän useimpiin sähköpyörämalleihin verrattuna
 • Upean linjakas ulkonäkö, joka ei ensisilmäykseltä näytä sähköpyörältä
 • Ei hankalia huoltotoimenpiteitä, vaihteiden säätöä tai ylimääräisiä hajoavia osia
 • Mahdollisuus varusteluun juuri omien tarpeiden mukaan

Tilaa nyt upea FitNord Flow -sähköpyörä huippuedulliseen hintaan Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Takuu

Arvostelut


Yhteenveto

4.33333333     / 5
4,3
4.0000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

4.3333333333333     / 5
4,3
 • 4,0
 • 4,0
 • 5,0
Singelspeed on tarpeeksi helppokäyttöinen vanhalle ihmiselle!
Suosittelen!
75v. 18.6.2021 , Uusimaa
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: