FitNord Ava 500 Sähköpyörä, punainen (630 Wh akku) + VUODEN LISÄTAKUU

2199,00 € 2999,00 €

Svea -erämaksu alk.  87,16 €/kk

ALE 800 € ma 15.4.2024 asti

Lisätarvikkeet

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Laadukas FitNord Ava 500 on täydellinen valinta sinulle, joka haluat toimintavarman sähköpyörän moderneilla ominaisuuksilla ja pitkällä kantamalla ympärivuotiseen ajoon! Ava 500 sähköpyörällä voit tehdä useita lenkkejä - suurikapasiteettinen akku jaksaa jopa huimat 160 km yhdellä latauksella. Kattavasti varusteltu sähköpyörä antaa miellyttävän ajotuntuman niin pidemmille lenkeille, työmatkoille, kuin kaupunkiinkin. Ava 500 on sekä suunniteltu, että kasattu Suomessa!

Tämän takia kannattaa valita juuri Ava 500 uudeksi sähköpyöräksesi:

 • Akun toimintamatka: optimioloissa jopa 160 km range mahdollistaa pitkät työmatkat ja lenkit useaksi päiväksi yhdellä latauksella!
 • Matalarunkoinen malli integroidulla akulla on ergonominen ja tyylikäs
 • Vahva keskimoottori ja viisi avustustasoa – unohda ylämäkien tuska!
 • Sopii ympärivuotiseen käyttöön Suunniteltu ja koottu Suomessa
 • Omat palvelut Fitnord-pyörille isoissa kaupungeissa ja koko maan kattava palveluverkosto

Tiesitkö että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? Valitse siis sopiva runkokoko ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta, niin pääset nauttimaan raittiista ulkoilmasta vauhdikkaasti Ava 500 sähköpyörän selässä!

Ava 500 sähköpyörän löydät myös valkoisena ja mustana.

Videolla esittely vuoden 2023 Ava 500 -mallista.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 630 Wh integroitu akku LG:n kennoilla
 • Toimintamatka eli range optimioloissa 160 km
 • Huikea 80 Nm keskimoottori
 • 8-vaihteinen Shimano Acera -vaihteisto
 • Turvalliset hydrauliset levyjarrut 
 • Lukittava Suntour-joustokeula
 • Sopii myös talviajoon
 • Suunniteltu ja koottu Suomessa

FitNord Ava 500 on moderni sähköavusteinen polkupyörä integroidulla akulla pidempään lenkkeilyyn ja retkeilyyn, kaupunkiajoon sekä työmatkapyöräilyyn. Matalarunkoinen sähköpyörä sopii kaikille ja on vaivaton ajaa. Tehokas 80 nm keskimoottori avustaa polkemista ja voitkin unohtaa mäissä ja vastatuulessa tuskailun. Ava 500:n runkoon integroitu 630 Wh akku on toimintavarma valinta. Ava 500 sähköpyörään löydät myös laajan valikoiman lisävarusteita.

Akun toimintamatka jopa 160 kilometriä

Laadukkailla LG-kennoilla varustetusta 630 Wh akusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 160 km matkalle! Suurikapasiteettista akkua ei tarvitse ladata joka päivä ja se sietää talviolosuhteitakin pienempiä akkuja paremmin. Akku on integroitu vähäeleisesti pyörän runkoon ja se on helppo irrottaa lataamista varten. Akku pysyy lukittuna turvallisesti paikallaan ja sen irrottamiseen tarvitaan avain. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

Vahva keskimoottori ja viisi avustustasoa

80 Nm TechDrive-keskimoottori tekee polkemisesta kevyttä ja saumatonta - oli edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Väkevässä keskimoottorissa on jopa 80 Nm vääntö sekä momenttitunnistin. Momenttitunnistin tunnistaa polkemisvoiman ja optimoi moottorin tehoa sen mukaan. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit itse valita, kuinka paljon moottori polkemistasi avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason.

Varmatoiminen Shimano 1x8 -vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut

Laadukas ja varmatoiminen Shimano Acera 1x8 -vaihteisto tarjoaa sopivan välityksen ja pehmeän vaihteiden vaihdon ilman ongelmia niin tasaisella kuin mäkisillä tienpätkillä. Tehokkaat ja toimintavarmat hydrauliset Shimano-levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti, pyöräilit sitten kuivalla, märällä tai kylmällä kelillä.

Mukavaa kyytiä joustokeulalla ja matalalla rungolla

Ava 500 on varustettu Suntourin lukittavalla joustokeulalla. Lukitusta säätämällä voit itse päättää, haluatko jämäkämmän vai pehmeämmän ajotuntuman. Matala runko tekee pyörän selkään nousemisesta ja kyydistä poistumisesta helppoa ja turvallista. Muotoilun ansiosta Ava 500 sopii kaikille polkijoille. Laadukkaat Maxxis Overdrive Excel -renkaat rullaavat erinomaisesti asfaltilla ja tarjoavat luotettavaa pitoa myös hiekkateillä. Sähköpyörässä on lisäksi kätevä tavarateline sekä laadukkaat ja kirkkaat Spanning-ajovalot, joista takavalo on tyylikkäästi integroitu tavaratelineeseen. Pyörästä löytyvät myös roiskeilta suojaavat lokasuojat.

Suomessa koottu Pohjolan olosuhteisiin

FitNord Ava 500 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu laadukkaista komponenteista, joten asianmukaisella huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ava 500 on pitkäikäinen kumppani niin kesä- kuin talviajoon.

Suomalaista suunnittelua

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

TechDrive -moottorit

FitNordin Techdrive -moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme alan johtavien valmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. Techdrive-moottorin vahva vääntökyky on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon, ja se kilpailee Shimanon, Boschin ja Bafangin kanssa markkinoiden parhaiten myydyn moottorimerkin tittelistä Suomessa.

Jos olet kiinnostunut sähköpyörästä, jossa on vieläkin pidempi kantama, päivitetty vaihteisto ja tyylikäs värillinen LCD-näyttö, sinun kannattaa tutustua FitNord Ava 700 -malliin täältä!

Etsitkö työsuhdepyörää?  Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

FitNord Ava 500 on modernilla muotoilulla, kattavalla varustelulla ja tarkkuudella koottu sähköpyörä pitkille ja monipuolisille matkoille. Valitse sopiva runkokoko ja tilaa Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ava 500 Sähköpyörä, punainen (630 Wh akku) + VUODEN LISÄTAKUU

Malli: Ava 500

Väri: Punainen

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maantieajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 25 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 630 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 17.5 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 80 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Acera 8

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Kyllä

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 180 mm

Renkaan malli: Maxxis Overdrive Excel

Renkaan leveys: 1.75"

Etuhaarukan jousto: 80 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: Suntour NEX E25, 63mm (Lukittava)

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal Freeway

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Pakkauksen koko: 159 x 25 x 90,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto


Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä). 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2199,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: