FitNord Agile+ Sähköpyörä (vaihteeton)

1499,00 € 1799,00 €

Tai erämaksulla alk. 55,67 €/kk

ALE 300 € Voimassa ma 22.5. saakka

Osta myös

Varastossa, lähetetään 1-3 työpäivässä

Ostettavissa myymälästä

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu


Agile+ -sähkösinkulalla ajaminen on sähköpyöräilyä puhtaimmillaan ja yksinkertaisemmillaan, polje ja nauti! Agile+ Sähköpyörä on Suomessa pohjoismaiseen kaupunkiliikenteeseen suunniteltu rouhean tyylikäs vaihteeton sähkösinkula erinomaisella akkukestolla ja ajotuntumalla. Erinomainen hinta-laatusuhde, helppohuoltoisuus ja kevyt paino tekevät Agile + -sähköpyörästä täydellisen valinnan varmatoimista, lujatekoista ja vauhdikasta kulkuvälinettä kaipaavalle kaupunkiliikkujalle. Agile+ sopii niin työmatka-ajoon kuin pidemmille pyörälenkeille.

 • Vaihteeton sähkösinkula kaupunkipyöräilyyn
 • 380 Wh akku / kantama jopa 100 km
 • Runkoon upotettu akku
 • Takamoottori momenttitunnistuksella
 • 5 avustustasoa
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Varusteltavissa omien tarpeiden mukaan

Miksi vaihteeton sähkösinkula?

Sinkula on suomennos termistä single speed, eli yksivaihteinen polkupyörä. Myös vaihteettomiksi kutsuttavat yksivaihteiset polkupyörät viehättävät yksinkertaisen tekniikan, keveyden, huoltovapauden, äänettömyyden sekä jo pelkän ajamisen hauskuuden ja vaivattomuuden vuoksi. Sinkulalla poljettaessa ei tarvitse keskittyä vaihteiden vaihtamiseen tai murehtia ketjun hyppimisestä väärille rattaille, vaan poljinvoima välittyy suoraan takarenkaalle ilman välikappaleita.

Koska sinkulafillarilla poljettaessa ei voida vaihtaa pienempää vaihdetta, saattaa jyrkempien ylämäkien nouseminen tuottaa tuskaa. FitNord Agile+ -sähkösinkula ratkaisee tämän ongelman, sillä polkemista avustavan sähkömoottorin avulla mäkien nouseminen ja vastatuuleen ajaminen onnistuu kevyesti ja hikoilematta.

FitNord Agile+ on kevyt ja nopea

FitNord Agile +-sähköpyörä painaa noin 5-10 kiloa vähemmän kuin tavanomaiset sähköpyörät. Yleinen harhaluulo yksivaihteisten hitaudesta ei pidä paikkaansa – FitNord Agile+ kulkee kevyen painon, sopivan välityksen, keveiden Maxxis M2013 -renkaiden ja vääntävän sähkömoottorin ansiosta vauhdikkaasti.

Noin 18 kiloa painava FitNord Agile+ on helposti poljettavissa myös ilman avustusta, joten akkukestosta murehtiminen ei ole niin olennaista kuin monien muiden sähköpyörien kohdalla. Kevyt sähköpyörä on myös helppo nostaa yöksi pyörävarastoon tai sisälle kerrostaloasuntoon.

Kantama jopa 100 kilometriä

Sähköpyörä saa virtansa runkoon integroidusta Samsungin ja LG:n -kennoilla varustetusta 380 Wh akusta, josta riittää virtaa maastosta ja avustustasosta riippuen jopa 100 kilometrin matkalle. Huomaamaton akku saa FitNord Agile+ -sähkönpyörän näyttämään enemmän perinteiseltä sinkulalta kuin sähköpyörältä. Akku on irrotettavissa esimerkiksi pidempiaikaista säilytystä varten.

Moottori avustaa polkemista luonnollisella ja sujuvalla tuntumalla

FitNord Agile+ -sähköpyörän 250 W TechDrive-takamoottori on varustettu momenttitunnistimella, joka mittaa polkijan käyttämää poljinvoimaa ja säätää moottorin tehoa sen mukaan. Eli mitä raskaampaa polkeminen on esimerkiksi ylämäessä, sitä enemmän moottori avustaa. Tuloksena on kalleimmista sähköpyöristä tuttu miellyttävän luonnollinen ja sujuva polkutuntuma.

Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joista voidaan valita sopiva erilaisiin tilanteisiin tai polkijan kunnon mukaan. Avustustason valinta tapahtuu selkeältä TechDrive-näytöltä, joka kertoo myös vauhdin, ajetun matkan ja akun tason.

Vähemmän kuluvia ja huollettavia osia

Yksivaihteinen FitNord Agile+ -sähköpyörä on erittäin toimintavarma ja helppohuoltoinen. Yksivaihteinen voimansiirto säästää vaihteiston säätämiseltä ja hintavilta vaihteistohuolloilta. Ketjujen ja rattaiden puhtaanapito sekä rasvaus riittävät yleisimmiksi huoltotoimenpiteiksi voimansiirrolle.

FitNord Agile+ on varustettu hydraulisilla Shimano MT200 -levyjarruilla, jotka ovat erittäin toimintavarmat ja turvalliset kelillä kuin kelillä. Hydrauliset levyjarrut tarjoavat tehokkaan jarrutusvoiman.

FitNord Agile+ -sähköpyörä on suunniteltu mukavaan ja huolettomaan kaupunkiajoon varmatoimisilla komponenteilla ja yksinkertaisella tekniikalla. FitNord Agile+ -sähköpyörässä et maksa turhasta, vaan voit varustella sen tarpeidesi mukaan. Mukana toimitettaviin lisävarusteisiin kuuluvat lakisääteiset etu- ja takavalot sekä jalkatuki. Rungossa on kiinnityspisteet tavaratelineelle sekä runkolukolle. Sähköpyörään sopivat lokasuojat sekä muut lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Katso tästä FitNord Agile+ Singlespeedin esittelyvideo:

Valitse FitNord Agile+ Sähköpyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Yksinkertainen, varmatoiminen ja laadukas sähköpyörä kaupunkiajoon ja pyörälenkeille
 • Noin 5-10 kiloa yleisimpiä sähköpyörämalleja kevyempi
 • Huomaamaton akku ja perinteisen sinkulan ulkonäkö
 • Helppo huoltaa, vähemmän kuluvia osia
 • Erinomainen ajomukavuus ja huipputason komponentit

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt käytännöllisen simppeli, laadukas ja varmatoiminen sähkösinkula vauhdikkaaseen ja nautinnolliseen sähköpyöräilyyn Kuntokaupalta!
 

Tekniset tiedot ja takuu

Perustiedot
Merkki ja malli: FitNord Agile+
Käyttötarkoitus: työmatkapyöräily, retkipyöräily, vapaa-ajan pyöräily
Rengaskoko: 28"
Runkomateriaali: alumiini
Runkokoot: 52 cm ja 58 cm
Paino: 18,5 kg

Akku ja moottori
Akkukapasiteetti: 380 Wh (36V 10.5 Ah)
Akkukennot: Samsung / LG
Akkutyyppi: Lithium-ion
Toimintamatka: jopa 100 km
Moottori: TechDrive
Moottorin teho: 250 W
Moottorin vääntö: 40 Nm
Moottorin sijainti: Takamoottori
Avustuksen enimmäisnopeus: 25 km/h
Poljinvoiman tunnistus: Momenttitunnistin (tunnistaa käytetyn poljinvoiman ja säätää moottorin tehon viiveettömästi)

Vaihteet ja voimansiirto
Vaihteiden lukumäärä: 1

Näyttö
Näyttö: TechDrive
Avustustasojen määrä: 5
Toiminnot: Avustustason valinta
Näytöllä näkyvät tiedot: Akun varaus, vauhti, matkamittari, trippimittari, ajoaika, maksiminopeus

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka
Etujarru: Shimano MT200
Takajarru: Shimano MT200
Jarrutyyppi: Hydrauliset levyjarrut
Renkaat: 28" 35 mm Maxxis Overdrive Elite
Etuhaarukan tyyppi: jäykkä

Varusteet
Etuvalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset, etuvalo ei tuotekuvassa)
Takavalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Satula: Sisältyy
Tavarateline: Lisävarusteena
Lokasuojat: Lisävarusteena
Seisontatuki: Sisältyy
Säädettävä ohjainkannatin: Sisältyy
Laturi : Sisältyy
Runkolukon kiinnitys: Kyllä (lukko hankittava lisävarusteena)


Kokotaulukko
Runkokoko 52 cm = Ajajan pituus 165-185 cm
Runkokoko 58 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko: 152 x 23 x 79 cm

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

Välitys
FitNord Agile ja Flow mallien "vakiovaihteen" välitys on 16 hammasta takana ja 38 hammasta edessä, joka on optimaalinen 15-20 kilometrin ajovauhtiin. Agile+ ja Flow+ malleihin on mahdollista päivittää myös 42 tai jopa 44 hampainen eturatas, jolloin polkemisen "mukavuusalue" siirtyy lähemmäs avustuksen ylintä 25 kilometrin tuntinopeutta. Keveytensä ansiosta pyörää on tällöin myös kevyt ja mukava polkea myös yli 25 kilometrin vauhdissa avustuksen jäätyä pois. Välityspäivitys onnistuu lisämaksusta joko heti tilauksen yhteydessä tai myöhemmin esimerkiksi määräaikaishuollon kanssa tehtynä.

42-hampainen

44-hampainen

Takuu
Runko: 5 vuotta
Muut osat: 24 kk
Akku: 12 kk
Takuu ei kata kulutusosien (ketjut, rattaat, jarrupalat jne.) normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohje

Maanlaajuinen huoltoverkosto
FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Asennusohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).

Arvostelut


Yhteenveto

4.38596491     / 5
4,4
4.3684     / 5
4,4
4.4737     / 5
4,5
4.3158     / 5
4,3

95 % (18 / 19)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 4,0
 • 5,0
 • 4,0
Nyt on yksi kokonainen sekä vähän toistakin kesää poljettu ja 1500 km takana. Pyörä tekee mitä lupailee eli akkujen lataus oli on ollut noin 60-80 km. Yhdellä retkellä satulan kiinnike hajosi ja piti ostaa sitten uusi satulanputki. Satulaa en kuitenkaan samalla vaihtanut kun ompi mukavampi kuin nuo sporttimallit. Voipi olla alkuperäinen putken ja satulan välinen kiinnike mitoitettu vähän kevyemmällä kaverille kun painoa on se 102kg. Aika nopeasti pyörän hankinnan jälkeen tilasin isomman eturattaan ja sen jälkeen on työmatkat menneet kyllä vikkelään. Hyvä hintalaatu suhde oli kyllä hankittaessa ja päässä pyörii työmatkalla kokoajan säästetyt eurot ja euro/km suhde :P Hyvä ostos oli
Töihin ja takas 14.5.2023 , Uusimaa
 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 5,0
 • 4,0
 • 4,0

Agile+

Pyörä on mainio kapistus kun hieman perehtyy laitteeseen. Ei anna oikeaa kuvaa itsestään jos vain kasaa sen laatikosta eikä säätele paikkoja. Suosittelen ostamaan isomman etuhammasrattaan jos ajelee matkaa. Hyvä tosin vakiorattaallakin. Mukava ajella kaupungilla.
kimmo 11.11.2022 , Oulu
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Mainio sähköpyörä

Nyt reilut pari kuukautta ajelua takana n. 280 km ja toimii kuin sveitsiläinen kello. Loistohankinta tällaiselle 59 v äijälle. Ei se vauhti vaan sen matkan nautinto. Avustaa oman tarpeen mukaan ja range todella riittävä. Todella hyvä hankinta.
HP 12.7.2022 , Vantaa
Näytä lisää...

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1499,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: