Polar A370 Fitnessmittari

139,00 €

Tai osamaksulla alk 8,95 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Fitnessmittari, Polar A370 on vedenkestävä monitoimilaite, joka mittaa sykkeen ranteesta, seuraa aktiivisuuttasi ympäri vuorokauden ja on apunasi harjoittelutavoitteiden saavuttamisessa.

Värillisellä kosketusnäytöllä varustettu Polar A370 on monipuolinen mittari sykkeen, askelten, aktiivisuuden ja kulutettujen kaloreiden seurantaan. Polar A370 seuraa myös unen kestoa ja laatua. Värinähälytys muistuttaa, jos istut tai olet paikallasi liian pitkään ja voit halutessasi saada myös puhelimeesi ilmoituksia aktiivisuudestasi.

Puhelimesi GPS:n avulla Polar A370 tallentaa suorituksesi vauhdin, matkan ja reitin.

Polar A370 yhdistää tiedot langattomasti Polar Flow -mobiilisovellukseen. Sovelluksen avulla pystyt tarkkailemaan tuloksiasi ja kehittämään itseäsi, oli tavoitteesi sitten yleinen aktiivisuuden lisääminen, painonpudotus, urheilusuorituksissa menestyminen tai unenlaadun parantaminen.

Saatavilla seuraavat koot ja värit: valkoinen (S), valkoinen (M/L) ja musta (M/L)

Laite on yhteensopiva lisävarusteena myytävän Polar H10 -sykesensorin kanssa. Sykesensoria voidaan käyttää täydentämään sykkeenmittausta esimerkiksi kylmissä olosuhteissa tai voimakkaita käsien liikkeitä vaativissa lajeissa.

Tilaa tästä monipuolinen Polar A370: sykemittari, askelmittari, aktiivisuusranneke ja kalorilaskuri – kaikki samassa tyylikkäässä laitteessa!
 

Ominaisuudet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: