Fitness Shake, FAST Dietmix 800 g

29,90 €

(37,38 € / kg)

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Fitness Shake, FAST DIETMIX 800 g on painonhallintaan ja palautumiseen suunniteltu juomajauhe. Uusimmat tutkimukset ovat osoittaneet, että tehokkain tapa hallita kehon painoa on syödä tai juoda 5–6 terveellistä ja kohtuullista ruoka-annosta päivässä. Laihdutuksen aikana on tärkeää saada riittävästi proteiinia, muuten vaarana on, että keho alkaa kuluttaa lihaksia energianlähteenä (katabolia).

Yksi DIETMIX-annos sisältää runsaasti laadukasta proteiinia ja vain vähän hiilihydraattia. DIETMIX auttaa pitämään näläntunnetta loitolla perinteisiä ateriankorvaajajuomia paremmin, sillä se sisältää hitaasti imeytyvää ja vatsaa täyttävää maitoproteiinia, kauralesettä sekä lisättyä kuitua. Laihdutuksen tueksi DIETMIXiin on lisätty myös L-karnitiinia ja kalsiumia.

DIETMIX-juomaa otetaan normaalien aterioiden lisäksi 1–3 annosta päivässä, esimerkiksi välipalaksi pääaterioiden välissä tai palautumiseen fyysisen harjoituksen jälkeen. DIETMIX sekoittuu helposti veteen, maitoon tai soijajuomaan muodostaen raikkaan pirtelön.

Käyttötarkoitus: Juomajauhe painonhallintaan ja palautumiseen.
Käyttöohje: 40 grammaa (1 dl) jauhetta sekoitetaan 3-4 dl vettä tai maitoa 1-3 kertaa päivässä. Yksi desilitra jauhetta painaa 40 g.

Ainesosat: Maitoproteiini, heraproteiini, kauralese, maissikuitu (Nutriose®), maitojauhe, soijaproteiini, fruktoosi, L-karnitiini.

Maut: mansikka, suklaa

Pakkauskoko: 800 g

Säilytys: Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

Ravintosisältö

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.