** ESITTELYMALLI ** Ylä-/alatalja painopakalla, FitNord Diamond

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
2332,20 € 2990,00 €

Tai osamaksulla alk 97,17 €/kk

SÄÄSTÄ 657,80 € 1.3.2021 saakka
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Myymälän esittelymalli. Myydään täydellä takuulla. Olethan yhteydessä toimitustavasta.

Painopakkalaite, FitNord Diamond Double ylä/alatalja on erityisen jämerä ammattikäytön kaksikäyttöinen pakkalaite. Diamond Double ylä/alatalja soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Pakkalaite Diamond Double ylä/alataljassa on 100 kilon painopakka. Huomioithan, että laitteessa oleva väkipyörä keventää todellisen vastuksen puoleen. Mikäli salinne kaipaa suurempaa pakkaa, niin sellainenkin saadaan järjestettyä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä myyntiimme.

Diamond-sarjan pakkalaitteista löytyy käyttäjäystävällinen toistojen laskuri sekä ajanotto, jolloin on helppoa pysyä treenin mukana ja keskittyä esimerkiksi hengitykseen tarkemmin kun ei tarvitse laskea toistoja. Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia! Musta-harmaa väritys sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin.

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta. Vastusta voi helposti säätää nousematta laitteesta, joka on hyödyksi niin treenin sujuvuuden kuin turvallisuudenkin kannalta.Tilaa heti tyylikkäät painopakkalaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!
Tekniset tiedot:
Painopakka 100 kg (mikäli tarvitsette isompaa painopakkaa olkaa yhteydessä myyntiimme)
Maksimikäyttäjäpaino 150 kg
Väri: tummanharmaa/musta
Laitteen koko: 2012*1577*2342mm
Takuu:
Runkotakuu 5 vuotta
Taljat/vaijerit/kuluvat osat 6 kk
 

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.