**ESITTELYMALLI** Rintapunnerruslaite painopakalla, FitNord Diamond

1290,00 € 1990,00 €

Tai erämaksulla alk. 47,91 €/kk

SÄÄSTÄ 700 € Voimassa ma 30.5. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Tuote myydään valmiiksi kasattuna. 

Painopakkalaite, FitNord Diamond rintapunnerruslaite on erityisen jämerä ammattikäyttöön suunniteltu painopakallinen rintaprässi. Diamond rintapunnerruslaite soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Pakkalaite Diamond rintapunnerruslaitteessa on 100 kilon painopakka, mutta mikäli salinne kaipaa suurempaa pakkaa, niin sellainenkin saadaan järjestettyä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä myyntiimme.

Diamond-sarjan pakkalaitteista löytyy käyttäjäystävällinen toistojen laskuri sekä ajanotto, jolloin on helppoa pysyä treenin mukana ja keskittyä esimerkiksi hengitykseen tarkemmin kun ei tarvitse laskea toistoja. Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia! Musta-harmaa väritys sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin.

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta. Vastusta voi helposti säätää nousematta laitteesta, joka on hyödyksi niin treenin sujuvuuden kuin turvallisuudenkin kannalta.Tilaa heti tyylikkäät painopakkalaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: