OUTLET
  • **ESITTELYMALLI** Rintapunnerruslaite painopakalla, FitNord Diamond

**ESITTELYMALLI** Rintapunnerruslaite painopakalla, FitNord Diamond

1990,00 €

Tai erämaksulla alk. 40,63 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Laite myydään kasattuna, testattuna ja toimivaksi todettuna. Laite sisältää pieniä käytön jälkiä. Myydään noutona Tampereen tai Vantaan myymälältä.
Huomaathan että tuote ei ole nähtävillä myymälöissämme, vaan ne toimitetaan tilauksesta keskusvarastoltamme. Voit tarkastaa tuotteen noudon yhteydessä.
 

Painopakkalaite, FitNord Diamond rintapunnerruslaite on erityisen jämerä ammattikäyttöön suunniteltu painopakallinen rintaprässi. Diamond rintapunnerruslaite soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Pakkalaite Diamond rintapunnerruslaitteessa on 100 kilon painopakka, mutta mikäli salinne kaipaa suurempaa pakkaa, niin sellainenkin saadaan järjestettyä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä myyntiimme.

Diamond-sarjan pakkalaitteista löytyy käyttäjäystävällinen toistojen laskuri sekä ajanotto, jolloin on helppoa pysyä treenin mukana ja keskittyä esimerkiksi hengitykseen tarkemmin kun ei tarvitse laskea toistoja. Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia! Musta-harmaa väritys sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin.

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta. Vastusta voi helposti säätää nousematta laitteesta, joka on hyödyksi niin treenin sujuvuuden kuin turvallisuudenkin kannalta.Tilaa heti tyylikkäät painopakkalaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot:
Painopakka 100 kg (mikäli tarvitsette isompaa painopakkaa olkaa yhteydessä myyntiimme)
Maksimikäyttäjäpaino 150 kg
Väri: tummanharmaa/musta
Laitteen koko: 1371*1305*1653mm
Takuu:
Runkotakuu 5 vuotta
Taljat/vaijerit/kuluvat osat 6 kk
 

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1094,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: