Uusi
  • **ESITTELYMALLI** FitNord Racer 500i Spinningpyörä
  • **ESITTELYMALLI** FitNord Racer 500i Spinningpyörä
  • **ESITTELYMALLI** FitNord Racer 500i Spinningpyörä

**ESITTELYMALLI** FitNord Racer 500i Spinningpyörä

799,00 € 1199,00 €

Tai osamaksulla alk 33,29 €/kk

ALE 33 % 18.10.2021 saakka
Huom! Toimitusaika 5-7 työpäivää tilauksesta
TV-kuvauksissa ollut toimiva, vähän käytetty yksilö. Myydään kasattuna. 


FitNord Racer 500 on fantastisen sujuvan polkutuntuman omaava spinningpyörä, joka erottuu edukseen kalliimpienkin spinningpyörien joukosta. Racer 500:ssa yhdistyvät tukeva runko, kitkaton polkutuntuma sekä kulumaton ja huoltovapaa magneettivastus. Laite on laatua arvostavalle huoleton valinta kovaan kotikäyttöön sekä yhteisökäyttöön esimerkiksi taloyhtiön tai työpaikan kuntosalille.

FitNord Racer 500:ssa on manuaalisesti vastusrullalla säädettävä magneettivastus, joka ei kulu eikä vaadi huoltoa, kuten useimpien spinningpyörien mekaaninen vastus. Magneettivastus on käytännössä äänetön, mutta samalla portaattomasti säädettävä. Racer 500 tarjoaa siis sekä tarkan vastuksensäädön että hiljaisen treenin. Vastuksensäätönupissa on kuitenkin myös kitkajarruisista malleista tuttu hätäjarru, joka tekee harjoittelusta turvallista.

Racer 500:ssa on jykevä 20 kilon hihnavetoinen vauhtipyörä, joka soveltuu vaativankin kuntoilijan tarpeisiin ja tarjoaa tasaisen polkutuntuman kovaankin treeniin. Laite sopii kookkammallekin käyttäjälle tukevan rakenteensa ansiosta. Laitteen maksimikäyttäjäpaino on 135 kiloa ja itse laitteella painoa on 57 kiloa.

Lisämukavuutta harjoitteluun tuovat monipuoliset otekahvat, tablettiteline sekä juomapullonpidike. Laitetta on myös helppo liikutella kätevien siirtopyörien ansiosta.

Valitse FitNord Racer 500, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Edistyksellinen huoltovapaa vastusjärjestelmä
  2. Tukeva ja jämäkkä rakenne
  3. Erittäin sujuva polkutuntuma
  4. Monipuoliset otevaihtoehdotVoit myös tilata Racer 500i spinningpyörän mittarilla, josta näet treenitietoja polkiessa!

Tilaa nyt jämäkkä, hiljainen ja huoleton spinningpyörä kovaan käyttöön Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: