ERGONOMIATUOTTEET

ERGONOMIATUOTTEET
ERGONOMIATUOTTEET

ARVOSTELUT: ERGONOMIATUOTTEET

4.64406780         / 5
4,6
100 % Suosittelee
59 arvostelua kategoriassa ergonomiatuotteet
Työpisteellä vietetään suuri osa päivästä, jolloin hyvään ergonomiaan ja kehonhuoltoon panostaminen on ensiarvoisen tärkeää. Staattisessa istuma- ja seisomatyössä asento painuu helposti kumaraan, jolloin keho rasittuu tarpeettomasti ja kudosten aineenvaihdunta hidastuu aiheuttaen monille tuttuja jumeja ja työtehon laskua. Ongelmia voidaan kuitenkin ennaltaehkäistä tehokkaasti ja myös hoitaa jo syntyneitä vaivoja – vaikkapa pitämällä lyhyt hierontahetki, joka kehonhuollon lisäksi lataa myös henkisiä akkuja loppupäivän työtehtäviä varten.
Parempaan ergonomiaan ja hyvinvointiin ei siis aina tarvita suuria tekoja. Pienillä muutoksilla voidaan saada suuret vaikutukset, kun välineet ovat oikeat. Autamme mielellämme valitsemaan juuri teidän työyhteisöön sopivat ratkaisut hyvinvoinnin ja työtehon parantamiseksi. 

Pidä huolta työyhteisösi hyvinvoinnista, tutustu ja tilaa teille sopivin kokonaisuus!


Painamalla painiketta avaat ikkunan kätevään chat-keskusteluun, johon vastaamme aukioloaikoina välittömästi. Chatin ollessa suljettuna vastaamme viestiisi sähköpostilla tai puhelimella keskimäärin työpäivän kuluessa. 

Voit myös soittaa tai laittaa meille sähköpostia!

045 728 4340 yritysmyynti@kuntokauppa.fi
Järjestys: