EB Fit R402 Soutulaite

499,00 €

Tai erämaksulla alk. 18,53 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
EB Fit R402 soutulaite on erinomainen valinta tyylikästä, helppokäyttöistä ja toimintavarmaa soutulaitetta arvostavalle kotikuntoilijalle. Kotikuntoilijan klassikkolaite!

Lihasten kasvattamisen ja voiman lisäämisen kannalta soutulaite parantaa kestävyyttä ja vaikuttaa positiivisesti sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaan. Treeni soutulaiteharjoittelulla polttaa liudan kaloreita ja laittaa koko kehon töihin! Soutulaitetreenissä yhdistyy lihaskunto- ja aerobinen harjoittelu. Intervallitreeni on tehokas tapa kuluttaa runsaasti energiaa lyhyessä ajassa.

Laitteella on soutamisen lisäksi mahdollista suorittaa myös taljaharjoitteita, mikä tekee EB Fit R402 soutulaitteesta poikkeuksellisen monikäyttöisen. EB Fit R402 soutulaitteen 8-portainen magneettivastus on erittäin helppokäyttöinen ja tekee laitteesta toimintavarman ja pitkäikäisen. Laite ei vaadi toimiakseen verkkovirtaa, jolloin sen voi sijoitella vapaasti haluamaansa paikkaan.  Laite on myös kätevä säilyttää pienessä tilassa kokoon taitettuna.

Erinomaisen suunnittelutyön ja suuremman vetotaljan aukon ansiosta EB Fit R402 soutulaitetta voi hyödyntää myös taljana voima- ja lihaskuntoharjoitteissa. EB Fit mahdollistaa siis erittäin monipuolisen harjoittelun moniin perinteisiin soutulaitteisiin verrattuna. Muotoilultaan EB Fit R402 soutulaite on moderni ja tyylikäs, joten se sopii useimpien kotien sisustukseen!

Soutulaite sopii myös loistavasti kuntoutukseen tai lihasten lämmittelyyn ennen harjoituksia ja on myös nivelille juoksua hellävaraisempi treenimuoto.

Valitse EB Fit R402 soutulaite, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 1. Monipuolinen soutulaite, jolla voi suorittaa myös voima- ja lihaskuntoharjoitteita
 2. Helppokäyttöinen ja toimintavarma vastuksensäätö
 3. Ei tarvitse verkkovirtaa, joten laitteen voi sijoittaa vapaasti haluamaansa paikkaan
 4. Tyylikäs muotoilu
Souda itsesi treenikuntoon EB Fit R402 soutulaitteella! Hanki nyt omasi Kuntokaupalta.
 

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut


Yhteenveto

3.00000000     / 5
3,0
3.0000     / 5
3,0
3.0000     / 5
3,0
3.0000     / 5
3,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 3     / 5
  3,0
 • 3,0
 • 3,0
 • 3,0

Melkein riittävä

Parin käyttökerran jälkeen on kyse vain ensivaikutelmasta. Hyvää: hinta, tilantarve, magneettivastus, kasausohje. Huonoa: hieman hutera penkki, mittarilukemat vaativat hyvää näköä, Puolan kielinen käyttöohje.
Suosittelen!
Heikki 10.7.2021 , Helsinki
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: