Crosstraining Cage, Gymstick

3390,00 €

Tai erämaksulla alk. 125,90 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Erittäin jämäkkä ja kestävä Crosstraining Cage -harjoitteluteline on suunniteltu ammattitason käyttöön. Teline on valmistettu Suomessa ja sen ominaisuudet tarjoavat monipuoliset puitteet tehokkaaseen harjoitteluun. Laadukas teline soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja se voidaan tarvittaessa maalauttaa jo tehtaalla haluamiisi väreihin. Myös useamman telineen yhdistäminen toisiinsa onnistuu.

Telineestä löytyy vakiovarusteena puolapuut, irrotettava ja korkeussäädettävä leuanvetotanko sekä dippituet. Lisäksi telineessä on 2kpl roikuntatankoja, jotka monipuolistavat harjoittelumahdollisuuksia entisestään. Kiinnittämällä kulmasoutukannattimeen 50mm painonnostotangon voit tehdä tehokkaita vartalon kiertoliikkeitä ja nostoja. Nivellettyihin karabiinihakoihin voi kiinnittää esimerkiksi voimistelurenkaat tai muun roikuntavälineen. Irrotettavat ja korkeussäädettävät painonnostotangon kiinnikkeet mahdollistavat esimerkiksi kyykkyharjoittelun tai penkkipunnerrukset käyttämällä erikseen hankittua penkkiä ja tankoa. Köysikiinnikkeeseen voi liittää esimerkiksi Battle Rope -köyden ja nyrkkeilysäkkitelineeseen nyrkkeilysäkin.

Edellä mainittujen kiinteiden ominaisuuksien ja toimintojen lisäksi voit kiinnittää telineeseen vaikkapa voimistelurenkaat, Suspension Trainer -harjoitushihnat, voimakuminauhat, Ab Straps -vatsahihnat ja monia muita toiminnallisia harjoitteluvälineitä tarpeesi mukaan. Useampi henkilö voi treenata telineellä samaan aikaan.

Tekniset tiedot

Tuotetiedot:
- Laadukas teräsrunko
- Telineiden maksimikantavuus 600 kg
- Koko lisäosilla: 230 cm x 210 cm x 240 cm
- Rungon koko: 160 x 120 x 240cm
- Runko (4kpl pystytolppa + 2kpl sivu palkki)
- Roikuntatanko (2kpl)
- Kulmasoutukannatin
- Puolapuut (15 puolaa)
- Leuanvetotanko (irrotettava ja korkeussäädettävä)
- Dippitangot (2kpl / irrotettava ja korkeussäädettävä)
- Nivelletty karabiinihaka (4kpl)
- Levytangon pidikkeet (2kpl / irrotettava ja korkeussäädettävä)
- Köysikiinnike
- Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: