Carvo Carbon Padelmaila

52,00 € 65,00 €
ALE 20 % 25.10.2021 saakka

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Carvo Carbon Padel on paras maila hinta-laatusuhteeltaan ja tällä mailalla lentää taktisesti suoraan maaliin!

Kiinnostaako kokeilla alkaa harrastamaan padelia? Tästä erinomainen vasta-alkajien maila. Padelin harrastajamäärä kasvaa Suomessa koko ajan ja padel-kenttiä rakennetaan lisää. Padel on enemmän taktiikkaa ja peliälyä, kuin voimaa vaativa laji ja on helppo aloittaa yksinkertaisten sääntöjen ja lyhytvartisen, helposti hallittavan mailan ansiosta. Se ei vaadi aiempaa pelitaustaa ja sopii täydellisesti myös lapsille ja kouluikäisille, puhumattakaan aikuisista.

Vasta-alkajan on tärkeätä aloittaa kovemmalla mailalla, jolloin sitä on helpompi hallita. Pehmeämpi maila joustaa ja antaa palloon napakamman vauhdin. Padelia pelataan sääntöjen mukaan aina nelinpelinä, mutta sitä on mahdollista pelata myös kahdestaan ja sitä voi harrastaa niin ulkona kuin sisällä. Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa, mutta pallona käytetään yleisesti tennispalloa.

Tekniset tiedot:
Maila on muodoltaan lyhytvartisen lasten tennismailan kaltainen, mutta lyöntipintana ei ole verkko vaan rei'itetty taso, jossa yleensä on kahden kovan keinoainepinnan välissä kevyttä ja huokoista täytettä.
  • Materiaali 100% hiilikuitua, jossa EVA vaahtomuovi-sydän
  • Paino 355g & koko 47x23cm
  • Mailassa on rannenauha
Suomen Padel liiton sivujen kautta voi seurata tulevia padel -tapahtumia sekä kisoja.

Tilaa nyt Carvo Carbon Padel -maila Kuntokaupalta! Padelia pystyy pelaamaan yhdessä hyvin eritasoiset ja kuntoiset pelaajat. Padel on hyvä kunnon kohottaja ja hauska sosiaalinen peli.
 

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: