Bullpadel Vertex 3 Comfort 21 Padelmaila

230,00 €

Tai erämaksulla alk. 6,65 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Bullpadel Vertex 3 Comfort 21 on laadukas kilpatason padelmaila, joka tuo peliisi nopeutta, voimaa sekä hyvää lyöntituntumaa!
 
Bullpadel Vertex 3 Comfort 21 Padelmaila on huippuominaisuuksilla varustettu padelmaila, johon mm. maailman parhaimpiin padelpelaajiin lukeutuva Juan Tello luottaa. Mailan aerodynamiikkaan on panostettu, jolloin mailasta on saatu nopea ja kevyt käsitellä. Padelmailassa on myös tehokas AVS-teknologia, joka vähentää lyönnistä aiheutuvaa tärähtelyä sekä mailakäden rasittumista. Vertex 3 Comfort 21 on siis miellyttävän tuntuinen sekä turvallinen peliväline.
 
Mailan multi EVA -ydin on yhdistelmä eri kovuuksien materiaaleja. Mailan uloin osa on tiheämpää, kun taas sisus on pehmeämpää muovia. Tämä tekee pallon lyömisestä miellyttävää, varmistaen samalla tehokkaan voimansiirron.
 
Timantinmuotoisen Bullpadel Vertex 3 Comfort 21 -mailan osumapinta on Fibrix-materiaalia, joka on hiilikuidun ja lasikuidun yhdistelmä. Fibrixin ansiosta maila on kestävä ja sopii kovaankin peliin. Mailan pintaa on karhennettu, jotta saat aikaan kontrolloituja ja tarkkoja lyöntejä vaikeistakin paikoista. Bullpadel Vertex 3 Comfort 21 -maila sopii erityisesti keski- ja ammattilaistason pelaajille.
 
Ominaisuudet:
  • Muoto: Timantti
  • Paino: 365-380 g
  • Painopiste mailan yläpäässä.
  • Kokeneemmille pelaajille, jotka haluavat mailaltaan keveyttä ja voimaa.
  • Mukana mailapussi.
Kontrolloi peliä ja tilaa itsellesi Bullpadel Vertex 3 Comfort 21 Padelmaila Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 179,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: