Body-Solid Roomalainen vatsapenkki ja selänojennuslaite

325,00 € 469,00 €

Tai osamaksulla alk 13,54 €/kk

ALE 30 % 20.9.2021 saakka

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Body-Solid Roomalainen vatsapenkki ja selänojennuslaite on edullinen ja helppokäyttöinen selkäpenkki vaikeasti treenattavien keski- ja alavartalon lihasten kehittämiseen.

Samankaltaisia laitteita kutsutaan myös nimillä reisi- ja pakaralaite eli GHD-laite (glute and ham developer) tai selkäpenkki. Roomalainen penkki sopii muun muassa erilaisten vatsalihasliikkeiden ja selänojennusten tekemiseen, joko sellaisenaan tai painojen kanssa.

Selänojennus harjoittaa monipuolisesti vatsalihaksia, kylkiä, alaselkää, pakaroita ja reisiä, eli juuri niitä lihaksia, joiden treenaaminen jää useimmilta liian vähälle huomiolle. Keski- ja alavartalon vahvistaminen parantaa ryhtiä ja tasapainoa sekä hoitaa ja ehkäisee selkäkipua. Lisäksi voimakas keskivartalo on verraton apu paitsi monissa vaativissa urheilusuorituksissa, myös aivan tavallisissa arjen askareissakin.

Pienikokoinen vatsapenkki on helppo siirtää säilytykseen ja sopii siksi hyvin myös kotikuntoilijalle. Jalka- ja lonkkatuen voi asettaa helposti käyttäjän pituuden mukaan. Säätelemällä tukien korkeutta ja paikkaa pystyt vaikuttamaan mihin lihasryhmiin kuormitus kohdistuu. Paksun ja tukevan teräsrungon ansiosta penkki pysyy vankasti paikoillaan kaikkien harjoitusliikkeiden aikana.

Tilaa nyt edullinen ja monipuolisesti koko vartaloa vahvistava roomalainen vatsapenkki

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: