Beeta-alaniinijauhe, FAST Beta-Alanine 200g

18,90 €

Tai erämaksulla alk. 0,70 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Beeta-alaniinijauhe, FAST Beta-Alanine 200g on karnosiini-valkuaisaineen aktivaattorina toimiva aminohappo, joka vaikuttaa kehon energiatasoihin ja lihaskestävyyteen. Sen tiedetään lisäävän suorituskykyä kaikissa maitohappoa tuottavissa lajeissa ja hidastavan lihasten väsymistä rasituksessa. Beeta-alaniinin ja kreatiinin yhteiskäytön on todettu myös vähentävän rasvamäärää kehossa ja lisäävän lihasmassaa enemmän kuin pelkän kreatiinin.

Beeta-alaniini on suhteellisen uusi ravintolisä, vaikkakin se on urheilijoiden ravintolisistä ehkä toiseksi tutkituin heti kreatiinin jälkeen. Beeta-alaniinin vaikutus perustuu sen kykyyn nostaa lihasten karnosiinipitoisuuksia, jolloin lihasten meneminen "hapoille" viivästyy. Tämä lihasten puskurointikapasiteetin tehostuminen parantaa anaerobista suorituskykyä ja kestävyyttä.

Karnosiinitasojen merkittävä nousu lihaksissa kestää useamman viikon, joten kreatiinin tapaan parhaan hyödyn beeta-alaniinista saa vasta muutaman viikon päivittäisen käytön jälkeen. Beeta-alaniini näyttäisi myös lisäävän lihasmassaa yhdessä kreatiinin kanssa otettuna enemmän kuin kreatiini yksinään. Beeta-alaniini voi aiheuttaa vaaratonta kihelmöintiä ihossa.

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 18,90 €