Babolat Boost Drive W tennismaila

109,00 €

Tai erämaksulla alk.

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Etsitkö uutta otetta ja innostusta tenniksen aloittamiseen? Hanki Babolat Boost Drive W tennismaila!

Babolat Boost Drive W tennismaila on muotoilultaan laadukas ja täydellinen maila aloittelijoille ja keskitason pelaajille. Babolat Boostin avulla voit hallita peliäsi ja parantaa tekniikkaa. Babolat Boost Drive W tennismailaan on upotettu kaikki tenniksen tärkeimmät ainesosat, joita hyvä tenniksen pelaaja lyömiseen tarvitsee! Hyvä maila ei väsytä kättäsi pelin aikana ja maksimoi onnistumismahdollisuutesi. Hyvällä mailalla peli myös luonnistuu kuin itsestään, sillä hyvä maila tuottaa sinulle enemmän ylimääräistä voimaa pelaamiseen ja Boost Drive tekee juuri sen. Raskaat puiset mailat olivat olemassa edellisellä vuosisadalla. Boost Drive kuuluu lopulliseen 2020-luvun mailapolveen. Uudenajan mailat on suunniteltu kevyiksi, sillä niissä on täysgrafiittirakenne.

Tekniset tiedot:
Koostumus: grafiitti
Paino: 260 g
Kehäkoko: 680 cm² - 105 m2.
Painopiste: 345 mm
Pituus: 68,5 cm
Jäykkyys: 70 RA

Minkä kokoinen tennismaila?
Tennismailojen kahva/grippikoko vaihtelee 0-5 välillä. Yleisin grippikoko on 3. Voidaan sanoa, että 1 on lasten ja nuorten koko, 2-koko sopii naisten käteen ja 3 suurimmalle osalle miehistä.

Hanki nyt Babolat Boost Drive W tennismaila! Nauti pelaamisen ilosta äärimmäisen keveyden ansiosta, tinkimättä kuitenkaan lujuudesta ja kestävyydestä!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: