**AVATTU PAKKAUS** Gymstick Walking Pad Kävelymatto

499,00 € 699,00 €

Tai erämaksulla alk. 18,53 €/kk

SÄÄSTÄ 200 € Voimassa ma 30.5. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Tuotepakkaua avattu ja tuotetta testattu.Kompakti Gymstick Walking Pad -kävelymatto on mahtava kävelymatto omaan kotitoimistoon!

Etenkin toimistotyötä tekevä istuu päivän aikana enemmän kuin on tarpeen. Pitkällä aikavälillä liika istuminen alkaa tuntua ja rasittaa kehoa. Hankkimalla kävelymaton työpisteellesi muutat staattisen toimistossa kököttämisen hyötyliikunnaksi ja voit selvästi paremmin! Kävelymatto on niin hiljainen, että kävellä voi myös teams-palaverien aikana. 

Hiljainen kävelymatto monipuolisilla ominaisuuksilla

Gymstick Walking Pad -kävelymatto on varustettu hiljaisella DC-moottorilla, joten se ei häiritse sinun tai muiden työntekoa. Kävelymattoa voit ohjata ja sen nopeutta säätää joko mukana tulevalla näppärällä kaukosäätimellä tai puhelimeen ladattavalla mobiilisovelluksella (Anroid / iOS). Mobiilisovellus mahdollistaa laitteen hallinnan lisäksi harjoittelun monipuolisen seurannan, joka tekee liikkumisesta kannustavaa sekä helposti seurattavaa. Voit seurata sovellukselta esimerkiksi aikaa, nopeutta, matkaa, askeleita ja kalorinkulutusta. 

Todella kompakti ja tyylikäs muotoilu

Gymstick Walking Padin käyttö ei ainakaan jää siitä kiinni, ettei se mahtuisi mihinkään! Erittäin ohut runko mahdollistaa maton asettamisen helposti työpöydän alle. Käytön jälkeen laitteen voi taittaa helposti kasaan ja siirtää myös esimerkiksi sängyn alle tai työhuoneen nurkkaan, mihin se mahtuukin todella näppärästi. Gymstick Walking Pad on kaiken lisäksi erittäin tyylikkäästi ja minimalistisesti muotoiltu, minkä ansiosta se sopii minne vain. Laite on pakkauksessaan valmiiksi kasattu ja heti käyttövalmis.

Kävelymaton ehdottomat edut

Kävelymaton käytössä on monia etuja.  Käveleminen ehkäisee monia istumatyön haittoja eli virkistää verenkiertoa, vahvistaa luita ja niveliä, parantaa ryhtiä, ehkäisee sydän- ja verisuonisairauksia sekä hoitaa selkä- ja niskakipua. Työskentelyn aikana on helppo kävellä huomaamatta pitkiäkin matkoja samalla, kun pitää huolta kehon hyvinvoinnista. Käytön myötä myös mieli pysyy virkeämpänä, jolloin töissä jaksaa paremmin ja työteho nousee.

Tilaa kätevä ja tyylikäs Gymstick Walking Pad -kävelymatto nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: