**Outlet Vantaa** FitNord Sprint Lite Kävelymatto

899,00 €

Tai erämaksulla alk. 10,73 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:


Tuotepakkaus avattu ja tuotetta katsottu. FitNord Sprint Lite Kävelymatto on tehokas ja kompakti laite kehon aktivoimiseen kotona ja toimistolla! 

FitNord Sprint Lite -kävelymatto tarjoaa mahdollisuuden kävelyyn missä vain ja koska vain – vaikka töitä tehdessä. Pieneen tilaan mahtuva ja helposti säilytettävä FitNord Sprint Lite soveltuu sekä kevyeen että reippaaseen kävelyyn. Kävelymatto toimii erinomaisesti myös sähköpöydän alla! Voit siis hankkia kävelymaton toimistoosi, jolloin ehkäiset istumatyön aiheuttamia haittoja. Lisäksi Sprint Lite -kävelymatto vie säilytyksessä hyvin vähän tilaa. Kävelymaton saa näppärästi siirrettyä haluttuun paikkaan pohjassa olevien kuljetusrenkaiden avulla ja sen voi sujauttaa vaikkapa sängyn alle säilytettäväksi.

Kevyttä kävelyä tai kunnon treeni miellyttävällä kävelyalustalla

Kävelymattoa vauhdittaa 1,25 hv DC-moottori, joka antaa hetkellisesti 2 hv tehon. Kaukosäätimen avulla voit säädellä kävelynopeuttasi 0,5 – 6 km/h välillä. 0,5 – 3 km/h vastaa hidasta kävelyvauhtia, kun taas 4-6 km/h vastaa jo reipasta kävelyä. Sprint Litellä saat siis halutessasi myös kunnon treenin.

Kävelyalusta on 40 cm leveä ja 120 cm pitkä, joten kävely on turvallista rivakammassakin vauhdissa. Tuntuma kävelyyn on miellyttävän pehmeä ja joustava. Maksimikäyttäjäpaino on 100 kg, joten laitteella voi huoletta kävellä isompikokoinenkin henkilö. Sprint Liten toimintojen ohjaaminen käy kätevästi kaukosäätimellä ja voit seurata urheilusuorituksesi tietoja helposti kävelymaton yläpäässä olevasta suuresta ja helppolukuisesta LED-näytöstä.

Valitse FitNord Sprint Lite kävelymatto, jos arvostat laitteessasi näitä ominaisuuksia:

  1. Suorituskykyinen kävelymatto rauhalliseen kävelyyn sekä rivakkaan kävelytreeniin
  2. Sopii käytettäväksi sähköpöydän kanssa
  3. Helppokäyttöiset toiminnot kaukosäätimellä
  4. Kompakti koko: helppo siirtää ja kätevä säilyttää vaikka sängyn olla
  5. Loistava hinta/laatu -suhde
FitNord Sprint Lite tekee säännöllistä kävelystä vaivatonta niin kotona kuin toimistolla. Tilaa heti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: