OUTLET -180 €
 • **AVATTU PAKKAUS** FitNord Flow+ Sähköpyörä

**AVATTU PAKKAUS** FitNord Flow+ Sähköpyörä

1619,00 € 1799,00 €

Tai erämaksulla alk. 60,13 €/kk

SÄÄSTÄ 180 € Voimassa ma 30.1. saakka

Varastossa, lähetetään 1-5 työpäivässä

Ostettavissa myymälästä

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-15
Su: 11-15

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Asiakaspalautus. Pyörä on kertaalleen kasattu ja se on purettu takaisin pakkaukseen. Saattaa löytyä pientä käytönjälkeä, mutta ei naarmuja.

FitNord Flow+ Sähköpyörä on Suomessa pohjoismaiseen kaupunkiliikenteeseen suunniteltu tyylikäs vaihteeton sähkösinkula erinomaisella akkukestolla ja ajotuntumalla. Yksinkertaisuus, helppohuoltoisuus ja kevyt paino tekevät Flow+ -sähköpyörästä täydellisen valinnan varmatoimista, kestävää ja vauhdikasta kulkuvälinettä kaipaavalle kaupunkiliikkujalle. Flow + tekee vaikutuksen niin työmatkapyöräilyssä kuin pidemmillä pyörälenkeillä. Matalan rungon ansiosta kyytiin ja siitä pois nouseminen on helppoa.

Flow+ -sähkösinkulalla ajaminen on sähköpyöräilyä yksinkertaisemmillaan, polje ja nauti vaihtuvista maisemista!
 • Vaihteeton sähkösinkula kaupunkipyöräilyyn
 • 380 Wh akku / kantama jopa 100 km
 • Runkoon upotettu akku
 • Takamoottori momenttitunnistuksella
 • 5 avustustasoa
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Varusteltavissa omien tarpeiden mukaan

Miksi vaihteeton sähkösinkula?

Sinkula on suomennos termistä single speed, eli yksivaihteinen polkupyörä. Myös vaihteettomiksi kutsuttavat yksivaihteiset polkupyörät viehättävät yksinkertaisen tekniikan, keveyden, huoltovapauden, äänettömyyden sekä jo pelkän ajamisen hauskuuden ja vaivattomuuden vuoksi. Sinkulalla poljettaessa ei tarvitse keskittyä vaihteiden vaihtamiseen tai murehtia ketjun hyppimisestä väärille rattaille, vaan poljinvoima välittyy suoraan takarenkaalle ilman välikappaleita.

Koska sinkulafillarilla poljettaessa ei voida vaihtaa pienempää vaihdetta, saattaa jyrkempien ylämäkien nouseminen tuottaa tuskaa. FitNord Flow+ -sähkösinkula ratkaisee tämän ongelman, sillä polkemista avustavan sähkömoottorin avulla mäkien nouseminen ja vastatuuleen ajaminen onnistuu kevyesti ja hikoilematta.

FitNord Flow+ on kevyt ja vauhdikas

FitNord Flow+-sähköpyörä painaa noin 5-10 kiloa vähemmän kuin tavanomaiset sähköpyörät. Yleinen harhaluulo yksivaihteisten hitaudesta ei pidä paikkaansa – FitNord Flow+ kulkee kevyen painon, sopivan välityksen, keveiden Maxxis M2013 -renkaiden ja vääntävän sähkömoottorin ansiosta vauhdikkaasti.

Noin 15 kiloa painavalla FitNord Flow+ -sähköpyörällä on kohtuullisen kevyt pyöräillä myös ilman avustusta, joten polkeminen ei muutu mahdottomaksi, mikäli akku sattuu loppumaan kesken matkan. Kevyt sähköpyörä on myös helppo nostaa yöksi pyörävarastoon tai sisälle kerrostaloasuntoon.

Akun kantama jopa 100 kilometriä

Sähköpyörä saa virtansa runkoon integroidusta Samsung-kennoilla varustetusta 380 Wh akusta, josta riittää virtaa maastosta ja avustustasosta riippuen jopa 100 kilometrin matkalle. Huomaamaton akku saa FitNord Flow+ -sähkönpyörän näyttämään enemmän perinteiseltä kaupunkipyörältä kuin sähköpyörältä. Akku on tarvittaessa irrotettavissa esimerkiksi pidempikestoista säilytystä varten.

FitNord Flow+ -sähköpyörän 250 W TechDrive-takamoottori on varustettu momenttitunnistimella, joka mittaa polkijan käyttämää poljinvoimaa ja säätää moottorin tehoa sen mukaan. Eli mitä raskaampaa polkeminen on esimerkiksi ylämäessä, sitä enemmän moottori avustaa. Tuloksena on kalleimmista sähköpyöristä tuttu miellyttävän luonnollinen ja sujuva polkutuntuma.

Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joista voidaan valita sopiva erilaisiin tilanteisiin tai polkijan kunnon mukaan. Avustustason valinta tapahtuu selkeältä TechDrive-näytöltä, joka kertoo myös vauhdin, ajetun matkan ja akun tason.

Vähemmän kuluvia ja huollettavia osia

Yksivaihteinen FitNord Flow+ -sähköpyörä on erittäin toimintavarma ja helppohuoltoinen. Yksivaihteinen voimansiirto säästää vaihteiston säätämiseltä ja hintavilta vaihteistohuolloilta. Ketjujen ja rattaiden puhtaanapito sekä rasvaus riittävät yleisimmiksi huoltotoimenpiteiksi voimansiirrolle.

FitNord Flow+ on varustettu hydraulisilla Shimano MT200 -levyjarruilla, jotka ovat erittäin toimintavarmat ja turvalliset kelillä kuin kelillä. Hydrauliset levyjarrut tarjoavat tehokkaan jarrutusvoiman.

FitNord Flow+ -sähköpyörä on suunniteltu mukavaan ja huolettomaan kaupunkiajoon varmatoimisilla komponenteilla ja yksinkertaisella tekniikalla. FitNord Flow + -sähköpyörässä et maksa turhasta, vaan voit varustella sen tarpeidesi mukaan. Mukana toimitettaviin lisävarusteisiin kuuluvat lakisääteiset etu- ja takavalot sekä jalkatuki. Rungossa on kiinnityspisteet tavaratelineelle sekä runkolukolle. Sähköpyörään sopivat lokasuojat sekä muut lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Katso tästä FitNord Flow+ Singlespeed sähköpyörän esittelyvideo:


Valitse FitNord Flow+ Sähköpyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:
 • Yksinkertainen, varmatoiminen ja laadukas sähköpyörä kaupunkiajoon ja pyörälenkeille
 • Noin 5-10 kiloa yleisimpiä sähköpyörämalleja kevyempi
 • Vähemmän kuluvia ja huolettavia osia
 • Upea ulkonäkö, matala runko ja huomaamaton akku
 • Erinomainen hinta-laatusuhde

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt upea ja yksinkertaisen varmatoiminen sähkösinkula edullisesti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Perustiedot
Merkki ja malli: FitNord Flow+
Vuosimalli: 2021
Käyttötarkoitus: työmatkapyöräily, retkipyöräily, vapaa-ajan pyöräily
Rengaskoko: 28"
Runkomateriaali: alumiini
Runkokoot: 46 cm ja 51 cm
Paino: 18,5 kg

Akku ja moottori
Akkukapasiteetti: 380 Wh (36V 10.5 Ah)
Akkukennot: Samsung
Akkutyyppi: Lithium-ion
Toimintamatka: jopa 100 km
Moottori: TechDrive
Moottorin teho: 250 W
Moottorin vääntö: 40 Nm
Moottorin sijainti: Takamoottori
Poljinvoiman tunnistus: Momenttitunnistin (tunnistaa käytetyn poljinvoiman ja säätää moottorin tehon viiveettömästi)

Vaihteet ja voimansiirto
Vaihteiden lukumäärä: 1

Näyttö
Näyttö: TechDrive
Avustustasojen määrä: 5
Toiminnot: Avustustason valinta
Näytöllä näkyvät tiedot: Akun varaus, vauhti, matkamittari, trippimittari, ajoaika, maksiminopeus

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka
Etujarru: Shimano MT200
Takajarru: Shimano MT200
Jarrutyyppi: Hydrauliset levyjarrut
Renkaat: 28" 35 mm Maxxis Overdrive Elite
Etuhaarukan tyyppi: jäykkä

Varusteet
Etuvalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset, etuvalo ei tuotekuvassa)
Takavalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Satula: Sisältyy
Tavarateline: Lisävarusteena
Lokasuojat: Lisävarusteena
Seisontatuki: Sisältyy
Säädettävä ohjainkannatin: Sisältyy
Runkolukon kiinnitys: Kyllä (lukko hankittava lisävarusteena)

Kokotaulukko
Runkokoko 46 cm = Ajajan pituus 155-170 cm
Runkokoko 51 cm = Ajajan pituus 168-185 cm
Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko: 152 x 23 x 79 cm

Välitys
FitNord Agile ja Flow mallien "vakiovaihteen" välitys on 16 hammasta takana ja 38 hammasta edessä, joka on optimaalinen 15-20 kilometrin ajovauhtiin. Agile+ ja Flow+ malleihin on mahdollista päivittää myös 42 tai jopa 44 hampainen eturatas, jolloin polkemisen "mukavuusalue" siirtyy lähemmäs avustuksen ylintä 25 kilometrin tuntinopeutta. Keveytensä ansiosta pyörää on tällöin myös kevyt ja mukava polkea myös yli 25 kilometrin vauhdissa avustuksen jäätyä pois. Välityspäivitys onnistuu lisämaksusta joko heti tilauksen yhteydessä tai myöhemmin esimerkiksi määräaikaishuollon kanssa tehtynä.

Asennusohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Asennusohjeet toimitetaan pyörän mukana ja asennus onnistuu 20-30 minuutissa.

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Runko: 5 vuotta
Muut osat: 24 kk
Akku: 12 kk

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Maanlaajuinen huoltoverkosto
FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1619,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: