Arctixsport Levitator 760 Lumikengät

89,00 €

Tai erämaksulla alk. 2,56 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Arctixsport Levitator 760 Lumikengät ovat kestävää tekoa ja soveltuvat haasteellisiin maastoihin sekä paksussa lumessa kävelyyn.

Arctixsportin lumikengät on valmistettu tukevasta alumiinista ja sen pohjassa on terävät jääraudat, jotka takaavat erinomaisen pidon ja mukavuuden haastavimmillakin pinnoilla käveltäessä. Suuret korkeusvaihtelut eivät hidasta liikkumista samalla tavalla kuin hiihdettäessä tai käveltäessä, sillä jäärautojen avulla kiipeää helposti ylös jyrkkääkin rinnettä. Lumikenkien monipuoliset säädöt sekä jämäkkä ja tukeva rakenne tekevät kävelystä helpompaa ja nautinnollisempaa vaihtelevassa maastossa liikkumiseen.

Arctixsport lumikengissä yhdistyvät joustavuus sekä rungon matala painopiste, mikä takaa paremman kantokyvyn ja on näin ollen ihanteellinen myös pidemmille vaelluksille. Lumikengän rakenne vähentää jalkaan kohdistuvaa kuormitusta sekä parantaa tasapainoa ja hallintaa jyrkässä maastossa liikuttaessa.

Innovatiivisen muotoilun, monipuolisten ominaisuuksien ja säätöjen puolesta Arctixsport Lumikengät ovat laadukkaat ja helppokäyttöiset. Arctixsport lumikenkiin ei myöskään vaadita erillisiä monoja, vaan yleissiteisiin käyvät kengät kuin kengät.

Tuotetiedot:
  • Mitat: 23 cm x 76 cm
  • Kantava pinta-ala: 1742 cm2
  • Materiaali: Alumiini
  • One Size
  • Yleissiteet
Tilaa nyt laadukkaat ja monipuoliset Arctixsport Lumikengät nyt kuntokaupalta!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 69,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: