Uusi
  • Arctix Step Liukulumikengät 145 cm
  • Arctix Step Liukulumikengät 145 cm

Arctix Step Liukulumikengät 145 cm

259,00 €

Tai osamaksulla alk 10,79 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-4 arkipäivässä

Arctix Step Liukulumikengät yhdistävät perinteisen erähiihdon sekä lumikenkäilyn parhaat puolet. Siksi nämä ovat erinomainen vaihtoehto talven rientoihin.

Ketterät ja hyvällä pidolla varustetut Arctix Step liukulumikengät ovat normaaleja metsä/tunturisuksia leveämmät ja lyhyemmät, ja niiden pohjassa on lisäpitoa tuova step suomupohja. Niillä siis pärjää risukkoisessa ja muuten hankalassa erämaastossa. Arctix Step liukulumikengät mahdollistavat myös hiihtävän etenemisen ja jopa mäkien laskemisen.

Step suomupohjassa liukulumikengän pohjaan on kaiverrettu suomuja. Pehmeällä hangella tämä on erinomaisesti toimiva pohjaratkaisu ja pito/luisto on riittävä. Lumella edetessä liukulumikengät ovat kantavuudeltaan erinomaiset ja liukuominaisuuksien ansiosta ne ovat nopeat paikasta toiseen liikkumiseen. Parhaimmillaan liukulumikengät ovat jyrkissä rinteissä ja tiheäkasvuisissa metsissä. Helppous, hauskuus ja kätevä kuljetettavuus tekevät liukulumikengistä varteenotettavan vaihtoehdon talven rientoihin. Liukulumikenkiin ei myöskään vaadita erillisiä monoja, vaan yleissiteisiin käyvät lumikenkien tapaan kengät kuin kengät.

Tuotetiedot:
  • Pituus: 145 cm
  • Leveys: 130 mm
  • Yleissiteet
  • Step suomupohja
Valitse uusi mukava tapa nauttia luonnosta sekä liikunnasta ja tilaa Arctix Step Liukulumikengät nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.