Aminohappovalmiste, Bodylab BCAA Instant 300g

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
11,90 € 19,90 €
ALE 40 % Jäljellä erä!

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Aminohappovalmiste, Bodylab BCAA Instant 300 g on laadukas BCAA:n lähde. BCAA Instant -jauheessa on kolme eri makua, neutraali, persikka-vadelma sekä appelsiini-sitruuna, joten jokainen löytää varmasti suosikkinsa.

Haaraketjuiset aminohapot (leusiini, valiini ja isoleusiini) oikeassa keskinäisessä suhteessa. Kaiken fyysisen rasituksen aikana elimistö käyttää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja. Harjoittelun yhteydessä haaraketjuiset aminohapot parantavat sekä voimaa että kestävyyttä, vähentävät harjoittelun aiheuttamaa lihaskipua, nopeuttavat palautumista sekä myös suoraan stimuloivat lihaskasvua. Haarakatjuisilla aminohapoilla on myös antikatabolinen vaikutus, josta on selvä hyöty erityisesti dieetin aikana samoin kuin myös niiden painonpudotusta tehostavalla vaikutuksella.
Ainekset:
- L-leusiini 50 %
- L-valiini 25 %
- L-isoleusiini 25 %

- Pakkauskoko: 300 g

- Vuorokausiannos: 2 g
- Paras käyttöajankohta:
Ennen ja jälkeen harjoittelun ja tarvittaessa aterioiden yhteydessä

- Maku: Neutraali, makea appelsiini

Ainesosat:
L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiinia, maltodekstriini, fruktoosi, aromit, suola, pH: n säätelyaineet: sitruunahappo, makeutusaineet: asesulfaami K, sukraloosi, väriaine: karmiinit (vain persikka-vadelma), kurkumiini (vain appelsiini-sitruuna)

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: