OUTLET
 • **RIKKINÄINEN PAKKAUS** Medinor Painopeitto 9 kg, puuvilla (150 x 200 cm)

**RIKKINÄINEN PAKKAUS** Medinor Painopeitto 9 kg, puuvilla (150 x 200 cm)

169,90 €

Tai erämaksulla alk. 2,19 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kantokassin vetoketju rikki.
 

Huom! Outletin painopeittopakkaukset ovat asiakaspalautuksia. Paketti on avattu ja tuotetta testattu asiakkaan toimesta asiakkaan kotona. Peitot on toimestamme päällisin puolin tarkastettu, mutta emme ole tietoisia onko tuote ollut tekemisissä esim. eläinpölyn kanssa.Medinor aikuisten 9 kg painopeitto on suunniteltu parantamaan unta. Kevyt painontunne vartalolla auttaa sinua rauhoittumaan, tehden olon mukavaksi ja rentoutuneeksi. Aamulla heräät hyvin nukutun yön jälkeen tuntien olosi levänneeksi. 
 
Laadukas Medinor-painopeitto 9 kg on kooltaan 150 x 200 cm ja valmistettu 100 % puuvillasta. Puuvilla on OEKO-TEX® 100 sertifioitu, joka takaa tuotteen turvallisuuden ja ihoystävällisyyden. Peitto sisältää mikrolasihelmiä ja polyesterikuitua. Lasihelmien paino auttaa peittoa asettumaan tiiviisti kehon ympärille ja antaa pehmeän sekä tasaisen painon tunteen. Painopeiton mukana tulee kätevä säilytyspussi. 
 
Painopeitolle erityisesti suunniteltu Medinor-puuvillapussilakana pitää peiton napakasti pussilakanan sisällä kätevien painopeiton kiinnityssolkien avulla. Pussilakana myydään erikseen. 

Ihoystävällinen ja rauhoittava vaikutus 

Painopeiton vaikutus perustuu rauhoittavaan tunteeseen keholla ja se sopii erinomaisesti unettomuudesta, stressistä tai levottomista jaloista kärsiville.  Peitto voi myös pidentää syvän unen vaihetta. 
 
Painon tunne ihoa vasten lisää mielihyvähormonien serotoniinin ja oksitosiinin pitoisuutta kehossamme ja aktivoi unihormoni melatoniinin erittymistä. Jos koet olevasi nukkumaan mennessä levoton, painopeitolla voi olla suuri apu nukahtamiseen. Painopeitto auttaa rentoutumaan, rauhoittumaan ja parantaa unenlaatua. 
 
Peiton painon tulisi olla n. 10 % käyttäjänsä painosta. On erittäin tärkeää, että peiton paino on oikein suhteessa käyttäjän painoon. Voit itse tarkistaa painon perusteella suositellun painopeiton alla olevasta taulukosta: 
 
Peiton paino ja kehon paino: 
3 kg / 25-30 kg 
5 kg / 40-50 kg 
7 kg / 45-70 kg 
9 kg / 70-80 kg 
11 kg / 80-90 kg 
13 kg / 90-130 kg 

Valitse Medinor-painopeitto, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia: 

 1. Tekee nukahtamisesta helppoa 
 2. Turvallinen ja rentoutunut tunnetila 
 3. Poistaa jännitystä ja stressiä 
 4. Erinomainen apuväline rauhoittumiseen 
 5. Peiton pehmeällä painolla miellyttävä vaikutus 
 6. Ihoystävällinen  
Osta nyt Kuntokaupan Medinor-painopeitto 9 kg ja matkasi kohti rauhallisia höyhensaaria voi alkaa!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot:
 • Materiaali: 100 % Puuvilla OEKO-TEX® 100 Standard sertifioitu
 • Täyte: Mikrolasihelmet OEKO-TEX® sertifioitu (myrkytön ja lyijytön) + pehmeä polyesteri vanu
 • Painot: 9 kg
 • Koko: 150 x 200 cm
 • Pienemmät lokerot lasihelmien tasaiseen painon jakautumiseen
 • 6-kerrosrakenne
 • Sopii myös allergikoille
 • Vahvat soljet (8 kpl) pussilakanan kiinnitykseen, jotta peitto pysyy lakanan sisällä levittyneenä eikä mene mytylle.
 • 2 vuoden laatutakuu
 • Laadunvalvonta koko valmistusprosessin ajan
 • Painopeittojen painavuuden vuoksi niitä ei suositella pestäväksi pyykinpesukoneessa. Painopeiton voi kuitenkin pestä käsin.
 • Mikäli sairastat hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai sinulla on murtumia tai osteoporoosia, painotuotteita ei suositella käytettäväksi

Materiaali- ja pesuohjeet

100 % Puuvilla painopeitto soveltuu kaikille, sillä se on erittäin ihoystävällinen.  Materiaalit ovat niin hienojakoisia, että lisäpaino jakaantuu tasaisesti peiton koko pinta-alalle. Peitto kannattaa valita nukkujan painon mukaan. Painopeiton painon on oltava noin 10 % sen alla nukkuvan henkilön painosta, jotta sen hyöty on maksimaalinen. 

Pesuohjeet: Suositellaan ensisijaisesti tahranpoistoa kostealla liinalla. Mikäli peitto tarvitsee tehokkaampaa tahranpoistoa, on otettava huomioon pyykinpesukoneen painorajat. Kuivaus ripustus- tai tasokuivaus. Ei linkousta.

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 39,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: