Kuntokaupan verkkokauppa-alusta vaihtunut

Kuntokauppa.fi on vaihtanut verkkokauppa-alustansa kotimaiseen ProsperCart® -verkkokauppaohjelmistoon.
Kuntokauppa.fi on uudistanut verkkokauppa-alustaansa hankkimalla tamperelaisen Web Monkey Oy:n hiljattain julkaiseman ProsperCart® -verkkokauppaohjelmiston. Web Monkey Oy on vastannut Kuntokauppa.fi-verkkokaupan teknisestä toteutuksesta myös aikaisemmalle Clover Shop -alustalle. Nyt tehdyllä uudistuksella tiivistetään yhteistyötä ja luodaan parempia edellytyksiä verkkokaupan kehittämiselle vastaamaan nykyajan vaatimuksia.

Uuden verkkokauppa-alustan valinnassa ProsperCart® osoittautui vahvimmaksi vaihtoehdoksi edistyksellisenä ohjelmistona sekä asiakaskäyttäjän että kauppiaan näkökulmasta. Uuden alustan myötä verkkokaupassamme tavoitellaan entistä selkeämpää, asiakaslähtöisempää, virtaviivaisempaa ja turvallisempaa käyttäjäkokemusta. Kauppiaan näkökulmasta vaihdos luo edellytyksiä parantaa verkkokaupan hallittavuutta, raportointia ja kanssakäymistä asiakkaan kanssa. Myös hyväksi koettu aikaisempi yhteistyö, paikallisuus ja Web Monkey Oy:n voimakas sitoutuminen ohjelmiston kehitykseen tulevaisuudessa ovat olleet merkittäviä valintatekijöitä.

Pian vaihdoksen jälkeen voi esiintyä lieviä teknisiä häiriöitä verkkokaupan toiminnoissa. Mikäli häiriöitä esiintyy, ne pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Kuitenkin jo lähitulevaisuudessa ja etenkin pidemmällä tähtäimellä uskomme uudistuksen olevan eduksi asiakkaillemme tehden asioinnista entistäkin helpompaa ja sujuvampaa. Otamme mielellämme vastaan palautetta asiakkailtamme toimintamme kehittämiseksi vastaamaan yhä paremmin Sinun tarpeitasi!
« Uutisarkisto